New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Rygter om Randy Moss usande

af 11. september 2011Nyheder1 Kommentar

Det er blevet rapporteret at Randy Moss skulle have været på besøg på Saints træningsanlæg lørdag er usande.

Saints må sandsynligvis undvære startende WR Marques Colston i de næste fire uger.

WWlTV rapporterede at Saints havde interesse i Randy Moss, men i følge NFL.coms Jason La Canfora har Saints igen interesse i Moss.

Sidste sæson spillede Moss for hele 3 NFL hold. Moss startede året i New England Patriots, kom ‘hjem’ til Minnesota Vikings og sluttede sæsonen af i Tennessee Titans.

1 Kommentar

  1. BoondockSaint

    Den mand skal bare holde sig fra vores hold. Ja er fantastisk god, men jeg vil hade at se en spiller, der tror at han er større en spillet, på mit elskede Saints hold!

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.