KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints 24, Chiefs 27 OT

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 23. september 2012

Saints tabte tredje kamp ud af tre mulige, hvilket ikke er sket for franchisen længe. Saints startede 2007 sæsonen med fire nederlag og sluttede sæsonen 7-9 som nummer 3 i NFC South.

Saints så ellers ud til at få sæsonens første sejr, da Saints var foran 24-6 i tredje kvarter. Men derefter mistede Saints momentum og et 91 yard Jamaal Charles løb satte gang i Chiefs comeback.

Med kun få sekunder igen kunne Chiefs kicker Ryan Sucoop sende kampen kampen i overtime.

Saints havde dog flere muligheder i kampens løb til at have udbygget deres føring, men dommerende kaldte to touchdowns tilbage. Både Pierre Thomas og Lance Moore lavede touchdowns som ikke blev godkendt.

I overtime modtog Chiefs bolden men kunne ikke score, hvilket også var gældende for Saints. Derimod kunne Sucoop med hans sjette fieldgoal afgøre kampen til Chiefs fordel. Sucoop satte et 31 yard fieldgoal og gav dermed Chiefs sejren.

Saints er nu 0-3 og ifølge ESPNs stats og facts så er kun 3 hold siden 1990 nået slutspillet, hvilket svarer til at Saints chance for at komme i slutspillet er ca. 0,02%. AV!

REKORD… QB Drew Brees kastede ialt 3 touchdowns, hvilket forøgede hans streak til 46 kampe med minimum et touchdown kast. Brees kan tangere Colts QB Johnny Unitas rekord på 47 kampe med touchdown kast næste uge på udebane mod Green Bay Packers. Unitas rekord har stået siden 1960.

Stats fra kampen…

Drew Brees: 20/36 for 240 yards, 3 touchdowns, 1 INT

Darren Sproles: 7 ATT for 62 yards

Pierre Thomas: 6 ATT for 11 yards, 4 REC for 55 yards

Lance Moore: 4 REC for 70 yards, 1 touchdown

Curtis Lofton: 9-4 T-A,

Junior Galette: 2-0 T-A, 2 sacks, 1 FF

Jabari Greer, 5-0 T-A, 1 INT

2 Kommentarer

 1. salar

  Hhmmm – røg vores playoff mulighed dér?! Hvis vi ikke engang kan vinde en kamp på hjemmebane mod et svagt hold, så ser det vitterligt skidt ud!! Hvor blev beskyttelsen af Brees af? Er han skadet med sin ankel? Bekymrende….

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Nej. Saints kan stadig nå 13-3, 12-4, 11-5, 10-6, men det bliver svært 🙂
   Det jeg umiddelbart ikke fungere er den offensive linje… den er for ustabil og Brees bliver mere presset end sidste år. Carl Nicks er meget savnet, og Aaron Kroomers tilstedeværelse tror jeg også mangler. Men hvilken NEM modstander næste uge … Packers!

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.