Saints 27, Ravens 30

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 14. august 2015

New Orleans Saints fik ikke den bedste start på preseason, som man kunne have håbet. Saints tabte deres første pre season kampe 27-30 til Baltimore Ravens.

defence-ravensSelvom Saints backups kæmpede sig tilbage i kampen, efter at Saints startere havde tabt deres serier. Saints backups vendte kampen i Saints favør, men uheldigvis kunne Saints ikke holde Ravens fra sejren.

Ravens lavede lavede slutteligt et glimrende comeback og vandt kampen med et touchdown med kun få sekunder tilbage.

Saints tabte kampen på alt for mange penaltys. Og hvad værre var undgik ikke skader. Skaderne ramte cornerbacks Brandon Browner, Delvin Breaux samt linebacker Dannell Ellerbe. Skadernes omfang kendes umiddelbart ikke.

Ryan Griffin kastede bolden flest gange for Saints. Griffin ramte på 10 af ialt 17 kast for 112 yards. Der ud over havde rookie Garrett Grayson også en flot debut, da han til sidst ramte på otte af 12 kast. Griffin og McCown kastede hver ét touchdown.

Khiry Robinson havde et stort løb på 29 yards, og var Saints førende rusher med 35 yards på to carries. Det var Tim Hightower der fik bolden mest. Hightower løb bolden 12 gange for 31 yards.

Tight end Josh Hill greb tre bolde for 40 yards, mens Robinson og Bradin Cooks greb Saints to touchdowns.

Saints formåede ikke at nå Ravens quarterback, men Damian Swann lavede Saints eneste interception. Førende tackler var Ramon Humber, som blev noteret for seks taklinger og to assists.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Ud over de alt for mange “Penalties” som forhåbentligt forsvinder når rusten er banket af, synes jeg det var en rigtig god kamp.
  Modsat mange andre hold har vi faktisk 3 dygtige back-up QB og jeg vil ikke blive overrasket, hvis den der ikke få plads på den endelige roster, bliver hentet af en anden klub.
  Ravens sidste TD – som gav dem sejren – er forhåbentligt også noget den defensive ledelse har lært af og derfor ikke opstår når sæsonen starter. Ryan bør nøje se det spil, der var alvorlige fejl. Da det var maginal spillere er det et spørgsmål om spillerfejl eller trænerfejl !!!

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg var specielt imponeret over Garrett Graysons præstation. Han syntes at være langt i sin udvikling, og det virker utroligt positivt for fremtiden. Forhåbentlig fortsætter udviklingen for Grayson, så det bliver naturligt skifte, når Brees era slutter.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.