Saints 31, Bears 15

Skrevet af Ulrik Gorm

den 16. december 2014

Josh Hill

New Orleans Saints holder godt liv i slutspilsdrømmene efter at Chicago Bears blev besejret med 35-15 i Chicago.

New Orleans Saints spillede en god første halvleg. Hvor holdet scorede via TE Josh Hill og WR Marques Colston. Saints offensiv kom igen efter lidt usikkert spil i starten af kampen. Specielt Saints screens virkerde godt. Running back Pierre Tomas have flere gode spil.

Forsvaret spillede også godt og fik flere gange lavet pres på Cutler. Forsvaret leverede også flere sacks på Jay Cutler, og fik end også interceptet Bears pressede quarterback.

Anden halvleg startede som første sluttede. Drew Brees afsluttede et godt langt drive med at finde TE Josh Hill til stillingen 21-0. Chicago kom dog lidt tættere på Saints i anden halvleg, men sejren kom aldrig for alvor i fare. Saints er nu 6-8 og har forsat kontrollen over egen skæbne. Med en sejr på søndag over Atlanta og et Carolina nederlag kan Saints sikre sig divisionstitlen og en hjemmekamp i wildcard runde.

Carolina Panthers møder Cleveland Browns.

Statistik. Drew Brees 29/36 for 375 yards og 3 touchdowns. MMark Ingram løb bolden 17 gange for 59 yards og 1 touchdown. Jimmy Graham kom lidt igang med 5 grebne bolde og 87 yards. På defensiven sackede forsvaret Cutler hele 7 gange. David Hawthorne stod for 3 af disse. Pierre Warren lavede 2 interceptions og DT John Jenkins lavede flest taklinger med 7.

Saints Picks 2014. Saints – 30+ – Josh Hill – John Jenkins.