Saints camp er i gang og Michael Thomas griber igen bolde

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. juli 2022

Så er football næsten tilbage! New Orleans Saints er tilbage på træningsbanen og stjerne wide receiver Michael Thomas er igen i gang med at gribe bolde.

Yeah!

Michael Thomas

Endelig har Saints Michael Thomas tilbage på trænings banen. Og har skulle være tilbage til han tidligere form, som en af NFLs bedste receivere. Uden synlige hæmninger, men ikke en del af hold aktivterne. Men som det ser ud nu er Thomas tilbage for Saints!

Og sammen med Jarvis Landry og Chris Olave, har Saints en utrolig stærk trio klar til sæsonstart.

Taysom Hill

Taysom Hill har skiftet den røde quarterback jersey ud med en hvid angrebs trøje. Han skulle efter forskellige rapporter, løbe router rimelig godt, men havde i den første træning blot en bold kastet mod sig. En bold fra Andy Dalton, som blev der blev tippet af D’Marco Jackson og næsten interceptet af Chauncy Gardner-Johnson. Men alt i alt så Hill ud til at være tilbage efter Lisfranc skaden fra sidste sæson.

Marcus Davenport

Marcus Davenport er tilbage efter at have amputeret en del af sin lillefinger. Her er Nick Underhills billed af den omtalte hånd.

Jahri Evans

Tidligere Saints guard Jahri Evans skal være træner praktikant for Saints i 2022. Evans skal observere, deltage og få praktisk erfaring i træningslejr, offseason træningsprogrammer og minicamps. Det er en del af NFL’s Bill Walsh Diversity Coaching Fellowship-program. Programmet giver NFL-trænererfaring til talentfulde minoritetskollegietrænere, gymnasietrænere og tidligere spillere, der ønsker at forfølge en karriere inden for professionel coaching.

Andre nyheder

Vi kommer ikke til at se linebacker Kwon Alexander på banen for Saints i år. Alexander har skrevet en kontrakt med New York Jets.

Få besked, når nye artikler udkommer

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Pete Werner synes at fylde pladsen efter Kwon Alexander
  – og bemærk kun 1-year

  Ser frem til vores WR griber TD efter TD fra Jameis

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Jeg tænker også at det er Davis og Warner der kommer til at være vores startere. Også glad for dybden blandt Saints mange gode defensive backs, der kan laves mange interessante sets.
  Men hvor er det dejligt at se Thomas på træningsbanen igen. Jeg håber jeg kan få ham i fantasy i år 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.