Saints henter linebacker fra 49ers

af 27. august 2013Nyheder

NFL.com skriver at New Orleans Saints har hentet forstærkning til linebacker korpset forud for den sidste preseason kamp.

Saints har hentet Parys Haralson i San Francisco 49ers. Haralson er gledet ud af 49ers depth chart og sendes til New Orleans for et 7. runde valg i draften (hvis Haralson kommer på rosterfor Saints i 2013).

Haralson spillede ikke i 2012 efter han rev triceps over forud for sæsonen.

Haralson var fast starter for 49ers i 2009-2011, og har spillet for 49ers siden de draftede ham i 2006 i femte runde. Haralson har pt. lavet 202 taklinger, 21,5 sacks, 4 PassDs og 3 forced fumbles.

Saints har sansynligvis mistet OLB Will Smith for sæsonen, da han rev korsbånet over i sejren over Houston Texans.

 

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Denver Broncos

GAMEDAY: Denver Broncos

New Orleans Saints (8-2) er taget til Colorado for at møde Denver Broncos (4-6). Saints har i øjeblikket NFCs første seed, og skal med en sejr forsøge at holde fast i dette.

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

Marshon Lattimore er tvivlsom til kampen mod Atlanta Falcons

New Orleans Saints bedste cornerback Marshon Lattimore er questionable før kampen mod Atlanta Falcons. Det blev klart, da Saints udgav deres sidste skadesrapport før kampen. Lattimore har i ugens løb kun trænet begrænset med. Saints må undvære tight end Josh Hill,...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.