Saints henter linebacker fra 49ers

af | 27. august 2013

NFL.com skriver at New Orleans Saints har hentet forstærkning til linebacker korpset forud for den sidste preseason kamp.

Saints har hentet Parys Haralson i San Francisco 49ers. Haralson er gledet ud af 49ers depth chart og sendes til New Orleans for et 7. runde valg i draften (hvis Haralson kommer på rosterfor Saints i 2013).

Haralson spillede ikke i 2012 efter han rev triceps over forud for sæsonen.

Haralson var fast starter for 49ers i 2009-2011, og har spillet for 49ers siden de draftede ham i 2006 i femte runde. Haralson har pt. lavet 202 taklinger, 21,5 sacks, 4 PassDs og 3 forced fumbles.

Saints har sansynligvis mistet OLB Will Smith for sæsonen, da han rev korsbånet over i sejren over Houston Texans.

 

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.