Saints introducerer to i Hall Of Fame

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 31. oktober 2015

New Orleans Saints introducerede to nye medlemmer i hall of fame fredag aften. Tidligere cornerback og kick returner Tyrone Hughes og wide receiver og kick returner Michael Lewis blev introduceret.

Begge spillere vil være i Saints Hall Of Fame i Superdomen på imorgen søndag og skrive autografer samt få introduktion i halvlegen mod New York Giants.

Tyrone Hughes spillede for Saints fra 1993 til 1996, hvorefter han spillede for Chicago Bears og Dallas Cowboys. Hughes spillede 63 kampe for Saints og lavede 4 interceptions. Der blev ikke ført statistikker på taklinger i den periode. Hughes returnerede kick og punt returns. Her var han en utrolig farlig herre. Hughes returnerede i alt fem bolde for touchdowns og returnerede bolde for 5717 yards. Hughes blev valgt til Pro Bowl i hans rookie sæson i 1993.

Michael Lewis spillede for Saints fra 2001 til 2006. Lewis blev primært brugt som kick returner. Lewis greb 28 bolde for ialt 553 yards og 1 touchdown. Som kick returner løb Lewis 385 spark tilbage for hele 7955 yards og fire touchdowns. Lewis leverede en særdeles stor præstation da han den 13. oktober 2002 returnerede både et kick off og et punt for touchdowns i samme kamp (mod Washington Redskins). Lewis blev i 2002 valgt til Pro Bowl.

Både Hughes og Lewis er født og opvokset i New Orleans og de første special teams spillere som ikke er kickers i Saints hall of fame. Se hvem der ellers optaget i Hall Of Fame.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Beerman har siden sine første kampe været en af mine favoriter
  Hans altid venlige og imødekommende “neworleanian” natur var utrolig

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg har ikke mødt Lewis personligt, men så en kamp i sæsonen 2002 mod Carolina Panthers. Her kan jeg tydeligt huske at der gik et sus igennem domen, hver gang Lewis skulle returnere i punt eller kickoff. Det var noget af en oplevelse.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.