KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints Picks 2014 – Stats

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 13. november 2014

saintspicks2014

Vi er nu igennem ni runder af vores Saints picks konkurrence. Her kommer et kort kig på hvordan det er gået, og hvem du statistisk set skal vælge for at ramme rigtigt.

Første sprøgsmål: Hvem vinder?

De flest her på sitet siger Saints (Hvordan mon det kan være?)… Det har dog kun været det rigtige svar i 44% af kampene. Man havde derfor haft større succes i konkurrence – indtilvidere – hvis man havde satset på modstanderen. Dette ændres dog nu!

Bedste bud: Modstanderen i 56% af kampene.

Andet spørgsmål: Hvor mange point scorer Saints?

Saints har et point gennemsnit på 27,9, hvilket er 6. bedst i NFL. Lige nu er Colts, Broncos, Patriots, Eagles og Packers bedre end Saints, når man kigger på totale point scoret.

Saints laveste scorer var 17, i holdet 17-38 nederlag til Dallas Cowboys, og højst da Saints slog Green Bay Packers med 44-23. Flest gange har Saints dog scorer 20-29 point. Dette er sket fem gange.

Bedste bud: 20+. Dette er sket 56% af kampene.

Tredje spørgsmål: Hvem scorer Saints første point?

Her er det bedste bud helt sikkert kicker Shayne Graham. Graham startede med at scorer første, de første fem kampe i år. Det var først efter Saints bye uge at FB Austin Johnson, WR Brandin Cooks og RB Mark Ingram var første point scorer for Saints.

Bedste bud: Kicker Shayne Graham. Dette er sket 67% af kampene.

Fjerde spørgsmål: Hvem laver flest taklinger for Saints?

Helt klart det sværeste svar at gætte på… I Saints 9 kampe, er det blevet til fem forskellige spillere. Det har dog været et godt bud at gætte på ILB Curtis Lofton. Lofton har lavet flest taklinger for Saints fire gange i denne sæson. Safety Kenny Vaccaro har gjort det to gange.

Bedste bud: ILB Curtis Lofton. Dette er sket 44% af kampene.

Rent statistisk skal du altså fremover gætte på at modstanderen vinder (arg!), Saints scorer 20+ point, Shayne Graham scorer først og Curtis Lofton laver flest taklinger.

Forsat god picks konkurrence til alle!

Se stillingen og læs mere om konkurrencen her.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.