Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Saints signer to free agents

af 15. februar 2013Nyheder4 Kommentarer

Saints har nu skrevet kontrakter med tre free agents denne offseason. De to nye krontrakter er med guard Eric Olsen og TE Michael Higgins.

Saints skrev kontrakt med safety Rafael Bush tidligere og har nu sikret sig Olsen og Higgins.

Olsen deltog i samtlige kampe for Saints denne sæson. Hans rolle blev større igennem sæsonen og var inde som den sjette linjemand og som mulig receiver.

Higgins har været af og på den aktive roster de sidste to sæsoner. Men var på 53 mands rosteren de sidste fem kampe denne sæson.

Følg og kommenter på Saints free agency her.

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Havde ikke set du var kommet mig i forkøbet med denne nyhed. Den viste sig ikke i nyheds-sliden, så troede ikke det var lagt på siden.

 2. Ulrik Gorm Jensen

  🙂 Havde ikke fået krydset af i ‘feature’.

  Det er nu godt at se Saints røre lidt på sig i tidligt denne offseason. Jeg håber at Saints sikre sig Bushrod før marts.

 3. BoondockSaint

  Charles Woodson forventes at blive fritstillet af packers snart. Next move for Saints? 😀

 4. Ulrik Gorm Jensen

  Det kunne godt være. Hvem ved …
  Minder mig lidt om da Saints hentede Darren Sharper i Minnesota for nogle sæsoner siden.

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Green Bay Packers

GAMEDAY: Green Bay Packers

New Orleans Saints (1-1) skal vaske sidste uges nederlag til Raiders væk. Det bliver en svær opgave sunday night kamp mod Green Bay Packers (2-0). Packers vandt i sidste uge 42-21 over Detroit Lions.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.