Saints signer to free agents

af | 15. februar 2013 | 4 Kommentarer

Saints har nu skrevet kontrakter med tre free agents denne offseason. De to nye krontrakter er med guard Eric Olsen og TE Michael Higgins.

Saints skrev kontrakt med safety Rafael Bush tidligere og har nu sikret sig Olsen og Higgins.

Olsen deltog i samtlige kampe for Saints denne sæson. Hans rolle blev større igennem sæsonen og var inde som den sjette linjemand og som mulig receiver.

Higgins har været af og på den aktive roster de sidste to sæsoner. Men var på 53 mands rosteren de sidste fem kampe denne sæson.

Følg og kommenter på Saints free agency her.

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Havde ikke set du var kommet mig i forkøbet med denne nyhed. Den viste sig ikke i nyheds-sliden, så troede ikke det var lagt på siden.

  0
  0
 2. Ulrik Gorm Jensen

  🙂 Havde ikke fået krydset af i ‘feature’.

  Det er nu godt at se Saints røre lidt på sig i tidligt denne offseason. Jeg håber at Saints sikre sig Bushrod før marts.

  0
  0
 3. BoondockSaint

  Charles Woodson forventes at blive fritstillet af packers snart. Next move for Saints? 😀

  0
  0
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Det kunne godt være. Hvem ved …
  Minder mig lidt om da Saints hentede Darren Sharper i Minnesota for nogle sæsoner siden.

  0
  0

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest