Saints spiller i London i 2017

af | 30. oktober 2016 | 5 Kommentarer

Når NFL starter op til næste år, bliver det igen med kampe i London på regular season programmet. Denne gang vil en af disse kampe byde på Dolphins som officielt hjemmehold, der tager imod Saints.

Hvor og hvornår kampen spilles er ikke fastlagt endnu, men der findes en række rejseselskaber, der tilbyder forskellige sportsrejser, så hold øje med, om denne kamp skulle dukke op.

5 Kommentarer

 1. UlrikGorm

  Hvem regner med at tage afsted? Jeg skal helt sikkert til kampen.

 2. BoondockSaint

  Tror det bliver svært og dyrt at få fingrene i en billet og evt en af de der sportsrejse-pakker. Men hold nu op hvor vil jeg gerne afsted! 😀

 3. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg regner med 1000 for en billet (og sidde klar når de bliver frigivet).

 4. Avatar

  Skal bestemt også. Har set to kampe derovre, Vikings-Steelers og Lions-Falcons. Nu skal der også en Saints-oplevelse på plads. Kan dog være jeg gør det gennem GulKlud.

  • Ulrik Gorm Jensen

   Hvordan er det Gulklud plejer at gøre det, og i hvilket prisleje er det?

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.