Saints tabte til Falcons i overtime

Skrevet af Ulrik Gorm

den 7. september 2014

New Orleans Saints kom ellers godt fra start, med sæsonens første spil. Et langt kast fra Drew Brees til rookie Brandin Cooks for 32 yards.

Desværre fik Saints ikke mere end 6 point på to Shayne Graham fieldgoals. Hvilket skulle vise sig fatalt senere i kampen.

Saints fik et stort break sidst i første kvarter. Falcons havde gang i et godt drive. Matt Ryan fandt Roddy White og på vej mod Saints endzone, får nye Saint safety Jarius Byrd frarevet bolden og Saints overtog.

I andet kvarter øger Khry Robinson Saints føring til 13-0 med et touchdown løb. Roddy White og Falcons svarer dog hurtigt igen med et touchdown.

Rookie Brandin Cooks var en stor del af Saints angreb i den første halvleg, hvor han også greb hans første touchdown til stillingen 20-7. En stilling som man troede skulle, det mente Ryan og Falcons dog ikke. Med få sekunder igen af halvlegen, fandt Ryan hans yngligsmål Roddy White på et langt kast. Hvilket satte Falcons op for et fieldgoal.

Halvlegen sluttede 20-10 til Saints.

Anden halvleg startede dårligt for Saints. Falcons kørte et godt drive der sluttede med 1-yard Toilolo touchdown. Falcons sad på spillet og endte et godt Saints angreb med en interception i endzone. Falcons tog senere i tredje kvarter føringen da Smith greb et 54 yard touchdown fra Ryan.

Saints kom dog mere ind i kampen i fjerde kvarter. Godt spil af Mark Ingram bragte Saints foran 27-24 igen. Til slut satte begge hold touchdowns på tavlen, for Saints scorede Ingram igen. Hvilket gav dem føringen 34-31 med lige over et minut igen.

Falcons nåede dog ned i field goal afstand. Falcons kicker Bryant var dog sikker og satte et 51 yard fieldgoal som sendte kampen i overtid.

Det blev en kort fornøjelse. Saints modtog bolden. Brees ramte Colston som fumblede og satte Falcons indenfor fieldgoal afstand.

Her viste kicker Bryant sig endnu engang sikker og vandt kampen for Falcons med et 52 yard fieldgoal.

Næste uge skal Saints til Cleveland for at møde Browns. Saints spiller tre af den første fire kampe på udebane.