Saints tilføjer outside linebacker

af | 23. november 2015

New Orleans Saints har tilføjet outside linebacker Phillip Hunt. Hunt spillede de to første kampe for Detroit Lions og lavede en sack og syv taklinger for Lions før de fristillede ham.

Hau'oli Kikaha

Hau’oli Kikaha

Det ser ud til at Hunt skal være backup for Hau’oli Kikaha, hvis han ikke bliver klar til Texans kampen. Kikaha spillede få snaps i kampen mod Washington Redskins.

Saints er hårdt ramt på linebacker positionen, hvor Dannell Ellerbe døjer med en hofte skade, og David Hawthorne og Ramon Humber har fiberskader.

Hvor slemt det ser ud med Saints linebackers får vi først en indikation af på onsdag, hvor den første skadesrapport udkommer.

For at lave plads til Hunt på rosteren har Saints fristillet Jo-Lonn Dunbar, som blot har været i New Orleans nogle få uger.

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest