Shayne Graham er månedens special teams spiller i NFC

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 31. oktober 2014

Shayne Graham, Luke McCown

Shayne Graham er blevet kåret til månedens special teams spiller i NFC. Graham har ramt på alle sine 9 fieldgoal forsøg i oktober, samtidig med at han også har ramt 9 ekstra point forsøg.

Selvom Graham og Saints kun har spillet tre kampe i oktober, Graham fører fører NFC i points og er på en delt første plads med 9 field goals.

Graham har haft mindst 10 point i de tre kampe, og havde sin bedste kamp mod Green Bay Packers, hvor han scorede 14 points.

Graham har spillet i ligaen 15 sæsoner, og dette hans første ’månedens spiller’ pris.

Saints har dog før haft kickers der har modtaget prisen. Senest modtog John Carney prisen for september 2006 og for oktober i 2001. Doug Brian modtog prisen i november 1997.

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Man skal jo altid være glad for en pris…..
  – men desværre ved vi jo gennem tiderne, at vores kicker aldrig har været 100%

  Hvis Graham blot holder 100% på XP og FG under 40 yard er jeg mere end tilfreds

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Du har helt ret. Kan vi bare være sikre på de ‘kort’ fieldgoals kunne det være fantastisk. Heldigvis er vi ikke Lions fans 🙂 Er det tredje/fjerde kicker pt?

  Svar
 3. Zyan

  Jeg er overrasket over hvor god Graham har været for Saints. Jeg havde regnet med, at han kun ville spille et par kampe efter han kom inden istedet for Garrett Hartley.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.