Saints mister Jonathan Goodwin, Anthony Hargrove

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 4. august 2011

Det er kommet frem, at både Jonathan Goodwin og Anthony Hargrove har fundet nye hold. C Jonathan Goodwin, der var en del af Saints’ Super Bowl hold, har ifølge kilder fundet ny kontrakt hos 49’ers. Kontrakten skulle være gældende i tre år.

DT Anthony Hargrove har ligeledes fundet arbejde andetsteds, da han er blevet enig med Eagles om en et årig kontrakt.

Emner:

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

2 Kommentarer

  1. Ulrik Jensen

    Så er den offensive linje fra Superbowl sæsonen ikke indtagt. Bliver interessant at se om Matt Tennant har hvad der skal til ? Men Saints henter nok en veteran ind som forsikring eller som starter. Jeg havde håbet på Hargrove blev, Eagles har efterhånden skrabet mange gode spillere sammen.

    Svar
  2. BoondockSaint

    Saints har efter sigende kontakt til Bears veteran C Olin Kreutz. Det er der dog flere hold der har.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.