KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sproles probable mod 49ers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 23. november 2012

Det tyder på at New Orleans Saints har runningback Darren Sproles tilbage på banen når holdet møder San Francisco 49ers på søndag. Saints har Sproles noteret som probable til søndagens kamp.

Tackle Zach Strief er questionable, mens Charles Brown er dømt ude.

Saints har også dømt DE Junior Galette, CB Corey White og CB Elbert Mack ude.

Hos 49ers er QB Alex Smith questionable.

Mens de følgende er probable LB Tavares Goodson, RB Frank Gore, WR Randy Moss, LB Aldon Smith, S C.J. Spillman, DT Will Tukuafu, LB Patrick Willis, CB Tarell Brown, CB Chris Culliver og S Dashon Goldson.

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Det vil gøre Saints’ arbejde en del lettere, hvis Frank Gore, Randy Moss, Alden Smith og Patrick Willis ikke spiller. De er noteret som probable, så de kommer nok alle til at se nogle snaps i kampen, men man kan da håbe de ikke er på deres højeste niveau.

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Ja, 9ers forsvar ville ikke være lige så godt uden Smith og Willis. Tror desværre også alle spiller imorgen. Men hvor ku det være fedt men en revanche sejr! Det kunne også være rart at se Pierre Thomas løbe et par TDs ind 😉

  Svar
 3. BoondockSaint

  Jeg er også spændt på at se hvordan vores D præsterer mod Gore. Jeg tror han vil blive brugt meget

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.