Sterling Moore rygtes på vej tilbage

af | 20. november 2017

Herbie Teope skriver via nola.com, at Saints skulle være igang med at bringe CB Sterling Moore tilbage i truppen.

Rygtet opstår efter Saints’ stjerne rookie Marshon Lattimore pådrog sig en skade, tidligt i kampen mod redskins. Omfanget af Lattimore’s skade er stadig uvis, men for at skabe depth på CB positionen skulle den gamle kending i form af Sterling Moore nu være på vej tilbage i black and gold.

Sterling Moore optrådte første gang for Saints i 2016, hvor han spillede på en etårig kontrakt. Denne kontrakt blev forlænget i den efterfølgende offseason, men han pådrog sig en skulder/bryst skade i week 2 kampen mod patriots. Han sad efterfølgende ude i 4 kampe, før han blev released den 25. oktober i år. Han kom til ligaen i 2011 og har spillet for raiders, cowboys, patriots, buccaneers og Saints.

Emner:

0 kommentarer

Læs mere …

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

Så starter Saints Training Camp

Så starter Saints Training Camp

Football er tilbage… eller rettere nu starter Saints deres training camp. Dermed skal der også findes svar på en masse spørgsmål, som netop denne sæson står ubesvaret hen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest