New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Sterling Moore rygtes på vej tilbage

af 20. november 2017Nyheder, Skader

Herbie Teope skriver via nola.com, at Saints skulle være igang med at bringe CB Sterling Moore tilbage i truppen.

Rygtet opstår efter Saints’ stjerne rookie Marshon Lattimore pådrog sig en skade, tidligt i kampen mod redskins. Omfanget af Lattimore’s skade er stadig uvis, men for at skabe depth på CB positionen skulle den gamle kending i form af Sterling Moore nu være på vej tilbage i black and gold.

Sterling Moore optrådte første gang for Saints i 2016, hvor han spillede på en etårig kontrakt. Denne kontrakt blev forlænget i den efterfølgende offseason, men han pådrog sig en skulder/bryst skade i week 2 kampen mod patriots. Han sad efterfølgende ude i 4 kampe, før han blev released den 25. oktober i år. Han kom til ligaen i 2011 og har spillet for raiders, cowboys, patriots, buccaneers og Saints.

EMNER:

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.