KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Stor profil besøger Saints søndag

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 17. marts 2013

En af freeagency større profiler besøger New Orleans Saints søndag. Tidligere Philadelphia Eagles cornerback Nnamdi Asomugha kommer på besøg.

Asomugha blev fristillet af Eagles tirsdag og var på besøg hos San Francisco 49ers om fredagen.

Asomugha spillede sin tid i Oakland Raiders under Saints defensive koordinator Rob Ryan, hvor Asomugha havde stor succes. Det har da også været fremme at Rob Ryan meget gerne vil have Asomugha til Saints.

Saints skrev tidligere en kontrakt med CB Keenam Lewis fra Pittsburgh Steelers.

3 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Det blev først rapporteret, at hverken Payton eller Loomis havde mødtes med Asomugha, men kun Rob Ryan. Der blev derfor spekuleret i, om det blot var et møde mellem de to for en snak om de gamle dage i Raiders eller om det var planen hele vejen, at kun Rob Ryan skulle mødes med ham.

  Nu rapporteres det dog, at Både Payton og Loomis faktisk nåede at mødes Asomugha, før de tog til Pheonix, hvor der afholdes det årlige NFL Owners Meeting.

  OT: nu har jeg prøvet at oprette mig på diqus, Ulrik, ift. det her med mit brugernavn o.s.v. Det ser ud til at virke med navnet, men har stadig ikke min gamle avatar.

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Umiddelbart tror jeg på noget BREAKING NEWS omkring Nnamdi og Saints…

   @disqus_tatSspottF:disqus Du kan uploade dit billed til Disqus under Edit profile -> Avatars. Der kan du også vælge dit facebook, twitter eller gravatar billed.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.