Tilbageblik: Wildcard @ Seattle Seahawks

af | 23. juli 2011

Saints var stor favoritter forud for wildcard kampen mod Seattle Seahawks. Seahawks havde modtaget meget kritik i ugen op til kampen. Kritikken havde omhandlet om Seahawks overhovedet var berettiget deres slutspils deltagelse.

Kampen startede godt for Saints, holdet kom foran 10-0, men rigitg godt spil af Seahawks QB Matt Hasselbeck førte Seahawks til en meget overraskende sejr på 41 – 36.

Her på siden stemte brugerne om kampens spiller og NOSdk valgte QB Drew Brees (53 % af stemmerne) til kampens MVP. Brees kastede bolden hele 60 gange og ramte en modtager 39 af dem for 404 yards og 2 touchdowns.

Highlights 

Det blev dermed Saints sidste kamp i 2010 sæsonen og dermed også vores sidste gennemgang af sæsonens kampe.

LINKS: NFL.coms recap | NFL.coms fotos

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

ReEvaluering af draftklassen 2018

ReEvaluering af draftklassen 2018

NFL afholder årets draft I Cleveland den 29. april 2021 og Saints vælger som nummer 28 i første runde. Saints har nu haft tre fulde sæsoner med 2018 draftklassen. Og det er blevet tid til den årlige reevaluering af draftklassen.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.