New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Training Camp den 30. juli

af 31. juli 2013Nyheder

Tirsdagens træning bød på nogle gode præstationerne af to Saints rookies og en anden års spiller. QB Ryan Griffin, OT Terron Armstead og WR Nick Toon gør sig godt bemærket.

QB Ryan Griffin virker til at have godt styr på angrebet, når han er lederen af angrebet. Griffen har desuden et meget hurtigt release på bolden. Saints har udover Drew Brees og Ryan Griffin også Luke McCown og Seneca Wallece på rosteren.

OT Tarron Armstead som først i campen har taget reps med tredje kæden, er nu rykket op og tager reps med anden kæden. Det virker som om at depth charten nu siger: 1) Charles Brown 2)Terron Armstead 3)Jason Smtih.

WR Nick Toon har imponeret igennem de første camp dage. I dag var ingen undtagelse. Toon løb ruterne rigtigt og har sikre hænder. Det er også blevet til flere flotte modtagelser fra den unge anden års receiver. Toon spillede ikke i hans rookie sæson.

 

Dagens andre interessante tweets

 

 

 

 

Husk at hvis du tweet’er om Saints på dansk benyt endelig dette hashtag #saintsdk.

Video fra CoxSports

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

GAMEDAY: Carolina Panthers

GAMEDAY: Carolina Panthers

New Orleans Saints (3-2) tager hjemme imod Carolina Panthers (3-3). Panthers har sidste års backup quarterback Teddy Bridgewater på holdet. Og han har ført Panthers til en overraskende god start på sæsonen.

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.