KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Training Camp den 30. juli

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 31. juli 2013

Tirsdagens træning bød på nogle gode præstationerne af to Saints rookies og en anden års spiller. QB Ryan Griffin, OT Terron Armstead og WR Nick Toon gør sig godt bemærket.

QB Ryan Griffin virker til at have godt styr på angrebet, når han er lederen af angrebet. Griffen har desuden et meget hurtigt release på bolden. Saints har udover Drew Brees og Ryan Griffin også Luke McCown og Seneca Wallece på rosteren.

OT Tarron Armstead som først i campen har taget reps med tredje kæden, er nu rykket op og tager reps med anden kæden. Det virker som om at depth charten nu siger: 1) Charles Brown 2)Terron Armstead 3)Jason Smtih.

WR Nick Toon har imponeret igennem de første camp dage. I dag var ingen undtagelse. Toon løb ruterne rigtigt og har sikre hænder. Det er også blevet til flere flotte modtagelser fra den unge anden års receiver. Toon spillede ikke i hans rookie sæson.

Dagens andre interessante tweets

Husk at hvis du tweet’er om Saints på dansk benyt endelig dette hashtag #saintsdk.

Video fra CoxSports

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.