Josh Hill

TE Josh Hill scorer til 13-0 i første quarter.

New Orleans Saints fik sæsonens første sejr, da holdet på hjemmebane slog Minnesota Vikings med 20-9.

Saints startede som lyn og torden og kom hurtigt foran med 13-0. Først scorede runningback Pierre Thomas på et 1-yard løb, og efterfølgende ramte Drew Brees en helt åben Josh Hill i endzonen. Desværre for Saints missede Shayne Graham et ekstra point, da hans spark blev blokeret.

Vikings QB Matt Cassel blev skadet og rookie Teddy Bridgewater fik sin NFL debut. Dette satte Vikings igang, og Vikings fik bedre gang i deres offensive drives. Heldigvis for Saints resulterede det kun i to fieldgoals og Saints kunne gå til pausen foran med 13-6.

Sidst i halvlegen var Saints offensiv gået i stå, og det forsatte ind i anden halvleg. Vikings kom tættere på med endnu et fieldgoal og kampen så ud til at vende.

En dum defesiv straf til Vikings, holdt liv i et Saints drive. Dette gav Brees mulighed for at finde Marques Colston på et 18-yard kast og gav Saints endnu et touchdown til stillingen 20-9. Saints stoppede Vikings og kunne efterfølgende løbe tiden af klokken og dermed vinde sæsonens første sejr.

Næste uge skal New Orleans Saints en tur til Dallas for at møde Cowboys. Cowboys(2-1) vandt denne uge 34-31 over St. Louis Rams. Kampen af én af fem kampe som spilles sent. Kampen spilles natten til mandag klokken 02:30.

Ugens rigtige Saints Picks blev: Saints, 20+, Pierre Thomas og Curtis Lofton.

Stillingen i NFC South efter tre uger.

Carolina Panthers 2-0

Atlanta Falcons 2-1

New Orleans Saints 1-2

Tampa Bay Buccaneers 0-3

MVP mod Minnesota Vikings?

  • QB Drew Brees (33%, 3 Votes)
  • OT Zach Strief (0%, 0 Votes)
  • C Tim Lelito (0%, 0 Votes)
  • OLB Junior Galette (22%, 2 Votes)
  • ILB Curtis Lofton (44%, 4 Votes)
  • P Thomas Morstead (0%, 0 Votes)

Antal stemmer: 9

Indlæser ... Indlæser ...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.