Vikings 9, Saints 20

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 21. september 2014

Josh Hill

TE Josh Hill scorer til 13-0 i første quarter.

New Orleans Saints fik sæsonens første sejr, da holdet på hjemmebane slog Minnesota Vikings med 20-9.

Saints startede som lyn og torden og kom hurtigt foran med 13-0. Først scorede runningback Pierre Thomas på et 1-yard løb, og efterfølgende ramte Drew Brees en helt åben Josh Hill i endzonen. Desværre for Saints missede Shayne Graham et ekstra point, da hans spark blev blokeret.

Vikings QB Matt Cassel blev skadet og rookie Teddy Bridgewater fik sin NFL debut. Dette satte Vikings igang, og Vikings fik bedre gang i deres offensive drives. Heldigvis for Saints resulterede det kun i to fieldgoals og Saints kunne gå til pausen foran med 13-6.

Sidst i halvlegen var Saints offensiv gået i stå, og det forsatte ind i anden halvleg. Vikings kom tættere på med endnu et fieldgoal og kampen så ud til at vende.

En dum defesiv straf til Vikings, holdt liv i et Saints drive. Dette gav Brees mulighed for at finde Marques Colston på et 18-yard kast og gav Saints endnu et touchdown til stillingen 20-9. Saints stoppede Vikings og kunne efterfølgende løbe tiden af klokken og dermed vinde sæsonens første sejr.

Næste uge skal New Orleans Saints en tur til Dallas for at møde Cowboys. Cowboys(2-1) vandt denne uge 34-31 over St. Louis Rams. Kampen af én af fem kampe som spilles sent. Kampen spilles natten til mandag klokken 02:30.

Ugens rigtige Saints Picks blev: Saints, 20+, Pierre Thomas og Curtis Lofton.

Stillingen i NFC South efter tre uger.

Carolina Panthers 2-0

Atlanta Falcons 2-1

New Orleans Saints 1-2

Tampa Bay Buccaneers 0-3

[poll id=”100″]

3 Kommentarer

 1. Morten Krøyer

  Puh, det var godt med et W

  Jeg synes dog jeg sidder tilbage med fornemmelsen af, at det, cifrene til trods, var en tæt kamp – endnu en kamp som kom ned til at blive afgjort på et enkelt spil. Denne gang gik det så Saints’ vej med en dum straf til vikings D, men hvis Adrian Peterson havde været med og et par marginaler var gået vikings vej, kunne det nemt være endnu et L

  Der er rum for forbedring på både begge sider af bolden. Det bliver en spændende kamp på søndag

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Det var faktisk først efter Colstons touchdown man kunne puste lidt ud. Ellers så syntes jeg også kampen var tæt… alt for tæt. Jeg syntes Vikings blev betydeligt bedre med Bridgewater som QB, lige sådan en QB saints har det svært mod. Nogle af de positive ting var at Saints fik scoret hurtigt og med touchdowns, det negative at de ikke fik meget ud af drivene efterfølgende.
  Jeg er bekymret for kast forsvaret – som skulle være en syrke – stadigvæk ikke ser stabilt ud. Ellers er vores løbe forsvar 10. bedst i ligaen.
  Meget spænende kamp mod Dallas på søndag (mandag for os). Heldigvis plejer Saints altid spille godt ude mod Dallas i primetime kampe, det skal bare forsætte.
  Og så tabte Panthers – så vi er kun en sejr fra første pladsen i NFC South 🙂

  Svar
 3. Zyan

  Hvis AP havde været med havde Saints tab den kamp, er jeg ikke et sekund i tvivl om. AP er et Beast!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.