Vilma frustreret over anonym Spags rapport

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. januar 2013

MLB Jonathan Vilma var ikke tilfreds med Times-Picayunes rapport om at alle Saints defensive spillere var utilfreds med Steve Spagnoulo som defensiv træner.

Her er Vilmas kommentarer på twitter:

Vilma fortalte Times-Picayunes Larry Holder at han var irreteret over at avisen havde bragt historien, Vilma fortalte også Holder at de ikke var Jets som gik til medierne med alting. Vilma ville dog ikke kommentere udsagne, mens sagde at hvis den pågældende spiller var mand nok til at gå til pressen med det, måtte han også være mand nok til at stå frem med sin kritik.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.