New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Vilma og Nicks optaget i Saints Hall Of Fame

af 25. maj 2017Nyheder

New Orleans Saints har netop offentliggjort dette års nye medlemmer af holdet Hall Of Fame. I år er det linebacker Jonathan Vilma og guard Carl Nicks der modtager æren.

Vilma spillede for Saints i 6 sæsoner, og var en af holdets helt store defensive profiler. Han var kaptajn for forsvaret og en leder i omklædningsrummet. Vilma kom til New Orleans i 2008 efter fire sæsoner i New York med Jets. Vilma blev tre gange valgt til pro bowl, to af gangene (2009, 2010) spillede han for Saints. Vilma stoppede karrieren i 2013.

Carl Nicks blev draftet af Saints i 2008 og udgjorde sammen med Jahri Evans i fire sæsoner en af NFLs bedste guard duoer. Efter de fire sæsoner i New Orleans, skiftede Nicks til Tampa Bay Buccaneers, hvor han havde tå-problemer. Nicks stoppede efter to sæsoner i Tampa Bay. Han nåede at spille 9 kampe for Buccaneers.

Læs mere om New Orleans Saints Hall Of Fame.

 

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans skifter Super Bowl

New Orleans, og New Orleans Saints, skulle have været vært for Super Bowl I 2024. New Orleans vil nu være vært I for Super Bowl LIX I 2025 stedet for. Dette sker for at undgå konflikt med Mardi Gras I 2024.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.