Vilma og Nicks optaget i Saints Hall Of Fame

af | 25. maj 2017

New Orleans Saints har netop offentliggjort dette års nye medlemmer af holdet Hall Of Fame. I år er det linebacker Jonathan Vilma og guard Carl Nicks der modtager æren.

Vilma spillede for Saints i 6 sæsoner, og var en af holdets helt store defensive profiler. Han var kaptajn for forsvaret og en leder i omklædningsrummet. Vilma kom til New Orleans i 2008 efter fire sæsoner i New York med Jets. Vilma blev tre gange valgt til pro bowl, to af gangene (2009, 2010) spillede han for Saints. Vilma stoppede karrieren i 2013.

Carl Nicks blev draftet af Saints i 2008 og udgjorde sammen med Jahri Evans i fire sæsoner en af NFLs bedste guard duoer. Efter de fire sæsoner i New Orleans, skiftede Nicks til Tampa Bay Buccaneers, hvor han havde tå-problemer. Nicks stoppede efter to sæsoner i Tampa Bay. Han nåede at spille 9 kampe for Buccaneers.

Læs mere om New Orleans Saints Hall Of Fame.

 

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.