Wide receiver Brandon Coleman ikke med mod Minnesota Vikings

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 13. januar 2018

New Orleans Saints må undvære wide receiver Brandon Coleman mod Minnesota Vikings. Coleman døjer med en skade i nakke og trænede ikke med for Saints.

Sainta har yderligere to questionable spillere på skadesrapporten. De er quarterback Taysom Hill, som er ramt af sygedom og linebacker Michael Mauti som ligeledes er syg. Begge spillere trænede ikke med.

Saints har noteret syv spillere som alle har deltaget fuldt i Saints træning. De er tight end Michael Hoomanawanui, offensiv tackleTerron Amstead, defensive end Trey Hendrickson, defensive tackle Sheldon Rankins, cornerback P.J. Williams, defensive end Cameron Jordan og defensive tackle David Onyemata.

Minnesota Vakings har blot en spillere som er questionable før kampen mod Saints. Det er cornerback Terence Newman, som på grund f en skade i foden, kun trænede begrænset med for Vikings.

Yderligere har Vikings syv spillere nævnt på skadesrapporten. De er tight end Kyle Rudolph, fullback C.J. Ham, safety Anthony Harris, cornerback Xavier Rhodes, center Pat Elflein, nose tackle Shamar Stephen og defensive end Everson Griffen.

Saints spiller mod Vikings søndag klokken 22:40. Kampen kan ses via TV3+ eller NFL Gamepass.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.