3 grunde til at Eagles slår Saints

Skrevet af Gæsteblogger

Skrevet af Gæsteblogger

den 9. oktober 2015

Det er make-it-or-break-it for både Eagles og Saints og det er svært at sige hvilket hold der er værst!

Lige nu minder de to meget om hinanden. De har begge problemer med deres OL og begge hold kæmper med skader. Dog mener jeg at Eagles vinder på baggrund af følgende ting:

#1 Run game!

Eagles er ikke startet med som vi havde ønsket med indkøb af DeMarco Murray, 2014 Leading Rusher og Ryan Mathews, 2011 Pro-Bowler. I week 3 mod Jets så man ellers håb hvor vi løb for over 100 yards for første gang i sæsonen, men i denne uge skal vi op i mod ligaens 27. bedste rushing defence. Godt nok har Eagles nogle skader i vores OL, men denne uges kamp er en oplagt mulighed for Murray at få en “breakout” kamp og samtidig for os fans få lov til at se noget valuta for alle de penge vi har betalt manden.

#2 Rush defence

På den modsatte side så er Saints det 28. bedste hold i rushing og skal op mod Eagles 5. bedste rushing defence. Medmindre Saints mirakuløst får gang i jeres løbe spil vil det hele hænge på Drew Brees som vil kaste hele kampen lang, som normalt ikke er en dårlig ting, men det kan samtidigt blive “predictable” og han lige er kommet tilbage efter en skulder skade, som man ikke rigtig ved om er 100%. Brees mangler hjælp fra hans WR. Han har mistet sit ynglings target i Graham og Cooks har ikke levet op til hypen i offseason. Willie Snead er den receiver med flest yards på året og tvivler på folk egentlig ved hvem han er.
Eagles safties Malcolm Jenkins(gammel kending) og Walter Thurmond har vist sig at være et godt match og har præsteret udemærket i seasonen. Spiller de op til niveau vil de have en afgørende faktor i kampen når Saints ikke kan få deres run game i gang.

#3 Chip Kelly

I hans første sæson startede Eagles også 1-3, men formåede at vende skuden. Han er i sit første år som GM og lavede mange ændringer, der er og konstant bliver stillet spørgsmål til. I week 5 er det nu han skal samle tropperne og vise at holdet kan spillet som en enhed og hjælpe hinanden. Han hentede Sam Bradford ind på en trade hvor han sendte Nick Foles til Rams. Bradford havde sidst spillet en kamp i november 2013 hvor han for anden gang fik en ACL på samme ben. I sidste uge tog det lidt tid før Bradford kom i gang, sluttede kampen med en QB rating op 122,0 og 3 TD. Han skal op imod et Saints secondary der er ramt af skader og samtidig har nogle Rookies i start opstilling, som Bradford forhåbentligt vil udnytte. I sidste uge mod Cowboys uden Romo og Dez så det ikke alt for sikkert ud.

Skrevet af Brian Plænø.

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.