3 ting som Buccaneers skal rette for at slå Saints

Skrevet af Gæsteblogger

Skrevet af Gæsteblogger

den 17. september 2015

Anden del af gæsteindlæggene her på sitet. Denne gang er det Christian Olesen fra Buccaneers Danmark, som kommer med “3 ting som Buccaneers skal rette for at slå Saints”.

tampa-bay-buccaneers#1: Jamies Winston

Winston skal ganske enkelt spille bedre. Nemt nok at sige. Men i hans første kamp, rookie kamp vel og mærke, der lavede han en del fejl. Fejl som man kan forvente, dog som stadig gør lidt ondt at se. De ting han bla. skal have arbejdet videre på er de beslutninger han tager, mere præcise kast samt være bedre til at dirigerer hans offense. 
A: For det første skal han lave bedre beslutninger. Der var nogle kast hvor man tænkte, “Det der går ikke godt”. Og det at starte sin første NFL kamp med at kaste en pick-6 er ikke den bedste måde at starte på. 
B: Hans passing game skal forbedres. Der var en hel del kast som enten var for lave eller for høje. Han har i pre-season vist at han kan være super skarp og ramme sine receivere meget præcist og hurtigt få bolden ud til dem. 
C: Nogle af de penalties Bucs fik i kampen imod Tennesse var “Illegal Formation”. Man kunne ofte se at Jameis gør det helt rigtige ved at lave diverse audibles inden snappet, men der var til tider noget forvirring og derved stod spillerne ikke korrekt ifølge reglerne. Det er alt sammen begynder fejl som Jeg er sikker på nok skal blive rettet hen over sæsonen.

#2 OFFENSE

Netop pga. de begynder fejl som Jameis lavede, havde vi svært ved at bevæge bolden. Vores Running back Doug Martin havde en solid kamp med 11 rushes og 52 yards som giver ham et gennemsnit på 4.7 yards per forsøg. TE Austin Seferian-Jenkins havde 6 receptions for 18 yards med et gennemsint på 22 yards og to touchdowns. WR Vincent Jackson sluttede af med 4 receptions og 51 yards som giver ham et gennemsnit på 12.8 yards.
Men vi skal være bedre til at beskytte bolden, rykke de sticks og få nye første downs.  
DEFENSE: Tennessee kom hurtigt foran 21-0 og det var ganske enkelt fordi at de startede så hurtigt som de gjorde. Vores defense havde i hele kampen svært ved at stoppe Tennessee, selvom at vi havde to interceptions på Defense. Det var ikke fordi at Bucs ikke var forberedt, men fordi at Mariota bare var hurtig til at få bolden ud til hans receivere. Droppede Mariota tilbage, så var vores Defense over ham og havde styr på hans receivere. At CB Alterraun Verner så laver to Defensive Pass Interference i vores endzone og giver Tennessee et spot på vores 1-yard linje hjælpe så heller ikke.

#3 Fejl!

Der skal bare ryddes op hvad fejl angår. Der var en del kendelser som bare ødelagde eks. et 20 yard run af RB Doug Martin samt et par gode passes af Jameis. Som det er i football; turnovers og penalties kan dræbe ethvert hold. Så min forhåbning er at der bliver ryddet op i alle de dumme fejl, alt fra holding, illegal formations og pass interference.

Jeg tror, at får Bucs ryddet op og forbedret sig i disse punkter, så har de en reel chance for at vinde over divisionsrivalen Saints i New Orleans i næste uge.

Stor tak til Christian for han bidrag!

Få besked, når nye artikler udkommer

1 Kommentar

  1. kangaroo

    Kampen bliver “tabt” på flest penalties…..

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.