New Orleans Saints tager mandag til Seattle for møde Seahawks, og før kampen fortæller flere medier at New Orleans Saints er et dårligt udebanehold.

Er Saints dårlige på udebane?

Lance Moore

Lance Moore i udebane nederlaget til New York Jets

Ja, Saints har tabt to udebane kampe i år. Først 30-27 til New England Patriots og tre uger senere 26-20 til New York Jets. I disse to nederlag har den største point forskel været under et touchdown. Ud fra dette kan man ikke konkludere at Saints har været udspillet og uden chancer?

Hvis dette er kriteriet, så kan man jo næsten sige at alle hold i NFL er dårlige udehold. Lad os fx. tage Seattle Seahawks, som i skrivende stund har NFL bedste statistik med 10-1. De tabte deres kamp på udebane mod Indianapolis Colts med ligeledes seks point. Hvis man kigger på AFC hvor Denver Broncos og New England Patriots har tabt deres kampe på… udebane.

Men derimod vil svaret være nej, hvis man fx. kigger på hvordan Saints har klaret sig eksempelvis siden 2006 på udebane, så New Orleans Saints 35-26, og har altså vundet over 57% af deres udebane kampe. Kigger man bare på Saints kampe fra november og frem så er Saints 21-12. Dermed vinder Saints altså over 63% af deres udebane kampe i november, december og januar.

I år er der kun seks hold i NFL der har en bedre udebane statistik end Saints (.600). De er Panthers, 49ers og Colts (.667), Chiefs (.800). De to hold med den pt. bedste udebane statistik er Seahawks og Eagles (.833).

Efter min mening er Saints ikke et dårligt udebanehold, hvilket kan manes til jorden, hvis Saints kan besejre Seahawks på et larmende CenturyLink Field, hvor Seattles fans vil prøve at slå Kansas Citys fans rekord for mest larmende stadion.

En ting er sikkert, uanset hvilket hold der kommer på besøg i Seattle, så vil de få det svært, da Seahawks må anses for at være et af NFLs bedste hold samtidig med at CenturyLink Field og deres “12th man” altid er et meget svært sted at spille.

Der er lagt op til et brag af en kamp!

 

New Orleans Saints på udebane de sidste fem sæsoner.

2013: 3-2 (60%)

2012: 3-5 (37,5%)

2011: 5-4 (55,5%)

2010: 6-3 (66,6%)

2009: 8-1 (88,8%)

Din vurdering: Er Saints et dårligt udebanehold?

Indlæser ... Indlæser ...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest