GAMEDAY: San Francisco 49ers

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 8. november 2014

49ers2014

New Orleans Saints (4-4) tager søndag imod San Francisco 49ers (4-4) i et utroligt vigtigt NFC opgør. Saints må for anden uge i træk undvære runningback duoen Pierre Thomas og Khiry Robinson.

San Francisco 49ers føres an af QB Colin Kaepernick som i år har kastet bolde for 1956 yards, 12 touchdowns og 5 interceptions. Kaepernick rammer på 64,2% (Brees 69,6%) af sine kast og har en gennemsnitslig QB rating på 94,6 (Brees 97,1) for sæsonen.

På jorden er det primært running back Frank Gore som løber bolden. Gore har løbet bolden 116 gange for 472 yards (4,1 AVG/ATT). Gore har scoret 1 touchdown og endnu ikke fumblet bolden i år. Carlos Hyde scoret flest touchdowns på jorden med 2 af slagsen. Saints Mark Ingram har til sammenligning 88 løb for 431 yards og 6 touchdowns.

I luften er 49ers bedste våben Anquan Boldin. Boldin har grebet 45 bolde for 540 yards og 2 touchdowns. Med 3 touchdowns hver har Michael Crabtree og Steve Johnson scoret mest for 49ers. Saints Jimmy Graham har grebet 46 bolde for 518 yards og 5 touchdowns.

49ers har et af ligaens bedste forsvar. De rangere nummer 2 i antal yards i alt (291,2 yards), nummer 3 i pass yards (206,2 yards) og nummer 5 mod løbet (85,6 yards).

Anthony Bathea er førende takler for 49ers. Bathea har indtil videre lavet 43 kombinerede taklinger (36 solo), lavet 1 sack og forceret i fumble. 49ers har lavet 13 sacks i alt denne sæson. Ahmed Brooks og Justin Smith har lavet 3 hver.

Perrish Cox er den 49er som har lavet flest interception med 4 af slagsen. I alt har 49ers lavet 9 interceptions. Saints forsvar har lavet 17 sacks, 6 interceptions og er rangeret som nummer 21 i totale yards tilladt, nummer 27 mod kast med 268,4 yards og nummer 10 mod løb med 102,1 yards.

 

Kampstart: 19:00

Stadion: Mercedes-Benz Superdome

Skader: Ugens skadesrapport

Dommer: Bill Vinovich

Saints uniform: Sorte jerseys og sorte bukser.

Radio: WWL – AM870 / FM105,2 (“Listen Live” link i øverste højre hjørne)

Se kampen: Kampen kan ses på TV3Sport eller streames via NFL Gamepass.

Hvem har vundet flest kampe?

San Francisco 49ers har vundet flest kampe mellem de to hold. 49ers har vundet 47, mens Saints har vundet 25. To af kampene mellem 49ers og Saints er endt uafgjort (1970, 1972). Saints har vundet 5 af 7 kampe mod 49ers efter Drew Brees og Sean Payton kom til New Orleans i 2006.

Hvem vandt sidst?

New Orleans Saints vandt den sidste kamp, da holdet slog 49ers på hjemmebane den 17. november 2013. Kampen endte 23-20.

Saints Picks 2014. Det er i kommentarerne herunder du kommer med dit bud. Kort og godt er det: hvem vinder? Hvor mange point laver Saints? Hvilken Saint scorer de første point? og hvem laver flest tacklinger for Saints? Læs alt om konkurrencen og se stillingen her. Fan points er denne sæson også en del af konkurrencen – ekstra lodder til de der har flest fan points – du kan få nemme points ved at opdatere avatar og forum signatur. Gør det her.

Gameday debat. Du er selvfølgelig altid mere end velkommen til at give dine kommentarer til kampen i kommentarerne herunder. NB! Kom gerne med dit bud på kampens MVP. Der ud over vil jeg meget gerne opfordre folk til at benytte hashtag’et #Saintsdk eller #49ersdk, når du skriver på de sociale medier. Følg debatten om Saints på de sociale medier via vores #saintsdk side.

Andre kampe i NFC South. Atlanta Falcons @ Tampa Bay Buccaneers (kl. 19:00). Carolina Panthers @ Philadelphia Eagles (Monday Night Football kl. 02:30).

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

14 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Mit budbliver: Saints – 30+ – Jimmy Graham – Curtis Lofton

  Svar
 2. Lars Aanæs

  Saints
  30+
  Cooks
  Vaccaro

  Svar
 3. BoondockSaint

  Jeg er lidt mere forbeholden og siger: Saints, 20+, Jimmy Graham, Curtis Lofton

  Svar
 4. Mads Boje (@madsboje)

  Saints, 20+, Ingram, Vaccaro 🙂

  Svar
 5. kangaroo

  Saints (klædt helt i sort)
  31 (4xTD + FG)
  Jimmy Graham – bliver hans store comeback efter skaden (2TD)
  Junior Galette (får desuden 2 sack på Kaepernick)

  …..jep – jeg er gearet up til en fantastisk kamp
  NU skal vi vise at vi er klar til playoff —— og mere !!!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Er det favorit uni kombinationen? Jeg bliver mere og mere glad for hvide jerseys og guld bukser.

  • Salar

   Black & gold er mest råt og flot synes jeg 😉

  • kangaroo

   Min favorit er helt sort – og jeg er ikke vild med “guld” bukser

  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg elsker de gold pants… Jeg kan ikke klare når de stiller op i hvide jerseys og sorte bukser… Så alt andet. Sort og sort er feeeed.

 6. Zyan

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Curtis Lofton

  Svar
 7. Salar

  Saints – 20+ – Shayne Graham – Curtis Lufton

  Geaux Saints – GEAUX SAINTS!!!

  Svar
 8. Morten Krøyer

  Puh, for sent igen, men jeg har altså ikke nået at se stillingen endnu

  Jeg tror og håber virkelig på at saints kan holde momentum mod et sejrs-sultent 49’ers mandskab

  Saints, 30+, Brandin Cooks, Kenny Vaccaro

  Svar
 9. Ulrik Gorm Jensen

  Det har været noget op og ned i første halvleg. Håber Brees finder formen fra Panthers og Packers kampene, og at Keenan Lewis kommer ud til anden halvleg.
  Kom Så Saints!

  Svar
 10. kangaroo

  Indstilling til MVP – Mark Ingram

  Det var rart at se at Saints kom tilbage og efter min mening var Mark hovedårsag til at vi sidst i kampen fik ført bolden derop hvor vi kunne komme foran…..
  Stadig skuffet over at vi ikke kunne holde SF fra det sidste FG i ordinær tid

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.