GAMEDAY: St. Louis Rams

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 15. december 2013

New Orleans Saints (10-3) spiller på udebane mod St. Louis Rams (5-8). Rams er ude af kampen om slutspilspladser og har kun æren at spille for. Sidste ude tabte Rams 10-30 til Arizona Cardinals. Saints kan med en sejr sikre sig slutspilsdeltagelse.

Rams og Saints har mødtes 71 gange. Saints har vundet 32 af disse opgør. Saints tabte sidste gang de to hold mødtes i 2011, her blev det 31-21 nederlag i Edward Jones Dome. Der er to hold Drew Brees IKKE har kastet 300 eller mere i mod, det ene er Saints og det andet er Rams. Siden Sean Payton og Drew Brees ankom i New Orleans, har Saints spillet fire kampe mod Rams, her er stillingen 2-2 i kampe.

Saints seneste sejr over Rams blev leveret den 12. december 2010 i Superdomen.

Her under finder du dine GAMEDAY informationer.

Geaux Saints!

[poll id=”77″]

Kampstart: Klokken 22:25

TV: Kampen kan ses via NFL Gamepass.

Stadion: Edward Jones Dome

Dommer:  Mike Carey

Skader:

New Orleans Saints (10-3)

Out: ingen
Doubtful: ingen
Questionable: S Rafael Bush (ankel), LB Keyunta Dawson (læg), TE Josh Hill (fiber), DT Brodrick Bunkley (ryg), DE Glenn Foster (knæ) og OT Terron Armstead (næse)
Probable: ingen

St. Louis Rams (5-8)

Out: ingen
Doubtful: ingen
Questionable: WR Tavon Austin (ankel), CB Janoris Jenkins (ryg), RB Daryl Richardson (lår), G Harvey Dahl (knæ)
Probable:  CB Brandon McGee (fod)

Saints uniform: Hvide jerseys og guld bukser.

Konkurrence: Har du husket at komme med dit Saints pick denne uge? Gør det her.

Website: stlouisrams.com

Odds (Danskespil): Saints 1,37 – uafgjort  13,00 – Rams 3,15

Radio: WWL AM870 / FM105,6. Optakten starter 4 timer før kickoff, med ‘Fans first take’ og ‘Countdown to kickoff’.

Saints på dansk: brug dette hashtag #saintsdk både på Twitter, Facebook og Instagram.

Kampe i NFC South:
San Francisco 49ers @ Tampa Bay Buccaneers, søndag klokken 19:00.
Washington Redskins @ Atlanta Falcons, søndag klokken 19:00.
New York Jets @ Carolina Panthers, søndag klokken 22:05.

GAMEDAY DEBAT: Kom gerne med dit bud på kampens resultat og tanker om kampen herunder i kommentarerne.

5 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Kun tre kampe af den regulære sæson, og heldigvis ser det ud til at Saints kommer i slutspillet (sikkert med en sejr i aften!). Man skal derfor til at nyde kampene ekstra meget sidst på sæsonen 🙂
  Lad os få et Whhhoooo Daaaat, hvis man er klar til kamp i aften! Hvordan tror I andre den ender? Saints plejer at have det svært på udebane mod Rams og når Drew Brees at kaste for 300+ yards mod Ramsfor føste gang i hans karrierer??

  Svar
 2. Hønse

  Bliver spændende at se, om Saints har lært lektien fra sidst, og ikke undervurdere Rams selvom man, endnu engang, stiller op med en back-up QB. Godt nok er Rams hjemme osv., men Saints er naturligvis store favoritter – forventer alligevel en tæt kamp, hvor specielt Rams D-Line skal gøre livet surt for Brees og Co og duellen Robert Quinn/Charles Brown, er ikke i Saints favør (opgav 3 sacks i Edward Jones Dome sidste gang). Ser meget frem til, om Jimmy Graham kan blive ved med at være så dominerende som han har været. Rams og specielt rookien Alec Ogletree, har haft stor succes med at dække TE’s i løbet af sæsonen: Gonzales – 4 rec, 44 yds, 0 TD. Witten 5 rec, 67 yds 0 TD. Vernon Davies 6 rec, 100 yds 2TD (2 kampe) – ingen TE’s har haft over 100 yds i en kamp, selvom man har mødt nogle af sværvægterne. Graham er dog i min verden i en klasse for sig, og bliver en fed duel at følge. Herefter stopper det dog med de positive tendenser, for ser Saints dominere i resten af match-up kategorierne – specielt ser jeg ikke Rams angreb få en synderlig god dag, imod et meget forbedret Saints forsvar. Stacy skal løbe bolden med succes, fór at man har en chance. Saints tillader 4,7 yds pr løb, så det er bestemt muligt – dog er flere af Rams bedste run-blockers ude/eller ikke på 100%. Rams kaste enheder har ingen muligheder på hverken forsvar/angreb – her har Saints fór mange alternativer som jeg ser det, selvom at Rams D-Line kan få en god dag.
  Når alt kommer til alt, tror jeg at Saints vil vise sig værende for stærke, for et ungt Rams hold, selvom det kan blive tæt.
  Saints 29 – 20 Rams
  Go kamp!!! 🙂 ,- Hønse

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Du har fuldkommen ret i at kampen mellem T Charles Brown og Rams DE Quinn bliver utroligt udslaggivende for kampen. Brown har dog forbedret sit spil gevaldigt siden sidste møde mellem de to hold. Selvom Brown ikke er den bedste pass blocker, han scorer (på PPF.com) for året -8,4, hvilket er dårligst blandt alle Saints offensivelinjemænd. Han har dog klaret sig bedre i pass protection de seneste tre kampe. Brown scorer: +1,4 mod Panthers, -0,5 mod Seahawks, +1,9 mod Falcons (de seneste tre kampe). Et interessant matchup her… helt sikkert!
  God Kamp! Who DAT!

  Svar
 4. Ulrik Gorm Jensen

  Interessant fantasy situation i min semifinale… Spiller mod Drew Brees og Marques Colston. Men har selv Pierre Thomas og Darren Sproles. Saints skal fokussere på LØBESPILLET (eller screens) i dag 🙂

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.