Hvad er Saints chance for sejr mod Seahawks

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 6. januar 2014

defence

DEFENCE!

Ugens afstemning er: Hvad er Saints chance for sejr mod Seahawks?

New Orleans Saints er store underdogs mod NFCs første seed. Men hvordan vurdere du New Orleans Saints chancer mod Seattle Seahawks?

Da holdene mødtes i uge 13 tabte Saints stort, men har de nu formlen til sejr over Seattle Seahawks?
Hvordan med New Orleans Saints secondary, bliver Keenan Lewis klar?
Saints fik gang i løbespillet mod Eagles kan dette fortsætte mod Seahawks?

[poll id=”82″]

Hvad vurdere du? Kom gerne med kommentarer til din vurdering herunder.

3 Kommentarer

 1. Buster

  Bliver en virkelig svær kamp. Håber på et mirakel fra Drew og Graham side af, også en fornuftig secondary. Det bliver så vild en kamp! WHo dat

  Svar
 2. Lars Aanæs

  Well, håber på et mirakel – men må indrømme jeg kun har os til at vinde med 10%. Brees kan bare ikke på udebane (hvilket man også så mod Eagles) – og hvis ikke vi får et godt løbeangreb (som vi næppe gør mod Hawks), så er det en umulig opgave.. Desværre.

  Svar
 3. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg må indrømme jeg er lidt mere optimistisk. Presset ligger på Seahawks, som alle – måske også dem selv – forventer at de vinder. Man kan håbe at de undervurdere Saints, og tager for let på opgaven.
  Jeg syntes de sidste kampe at Saints offensive linje har spillet sig op. Den eneste som jeg ser skal steppe spillet lidt op er Terron Armstead, når Saints kører kaste spil. Han tillod 1 sack og 3 QB hurries mod Eagles. Kun Ben Grubbs og Brian De La Puente tillod også QB Hurries men kun en hver.
  Pierre Thomas er måske tilbage, hvilket jeg tror hjælper Saints løbe spil endnu mere…
  Min største bekymring er Saints pass defence. Det er meget vigtigt at Keenan Lewis bliver klar. White kom til kort da han stod overfor Jackson…

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.