Hvem vinder NFC South i år?

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 2. august 2011

Jeg har oprettet afstemningen ’hvem vinder NFC South?’ på forsiden. Dermed har du muligheden for at give den besyv med om hvem der vinder NFLs (måske) stærkeste division.

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg vælger mit eget hold New Orleans Saints. Efter min mening har Saints den bedste quarterback i divisionen. Den mest kreative træner. En stor gruppe supergode – raske –  runningbacks. Den mest larmende hjemmebane osv. osv.

Kigger man på de sidste fem år er New Orleans også det hold der har vundet flest kampe (ikke at forglemme SuperBowl XLIV sejren).

Her et kig på hvordan stillingen er gennem de sidste fem sæsoner(X = Superbowl sejr, x = Divisionstitler, * = Play Off deltagelse):

1: New Orleans Saints Xxx* – 49-31

2: Atlanta Falcons x* – 44-36

3: Carolina Panthers x 37-43

4: Tampa Bay Buccaneers x – 35-45

 

Diverse preview blade er på gaden og jeg sidder her med to af dem SportingNews og Lindy’s sports. Her er hvad de tror…

 

SportingNews

1: Atlanta Falcons 10-6

2: Tampa Bay Buccaneers 10-6

3: New Orleans Saints 9-7

4: Carolina Panthers 3-13

 

Lindy’s Sports

1: New Orleans saints

2: Atlanta Falcons

3:  Tampa Bay Buccaneers

4: Carolina Panthers

 

Jeg tror meget på sidst nævntes udkast på slutstillingen i syden. Jeg tror på samme Saints slutter med 11-5, Falcons med 10-6, Tampa Bay 9-7 og Carolina med 4-12.

Hvis du ikke allerede har stemt kan du gøre det her:

[poll id=”2″]

Hvad er dit bud?

Emner:

1 Kommentar

  1. BoondockSaint

    God blog. Set ud fra at South ikke er blevet vundet af samme hold to sæsoner i træk, i virkelig lang tid, vil jeg sige Bucs er vores største ”problem” i år. Bucs har i de seneste sæsoner udviklet sig ganske godt, og kunne sagtens være en vinder i år. Selvfølgelig håber dog at Saints tager syden med storm igen :-P.

    Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.