KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Ingen ekstra picks til Saints

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 24. marts 2015

NFL har annonceret dette års ‘compensatory’ picks forud for 2015 draften. Det blev dog ikke til nogen ekstra picks for New Orleans Saints.

14 hold modtog ekstra valg, hvilket blev annonceret i går (mandag) på ejer mødet i Arizona.

Blot et hold fra NFC South fik ekstra valg. Carolina Panthers blev belønnet med to ekstra valg i henholdsvis femte og sjette runde.

Flest ekstra picks fik Kansas City Chiefs, Denver Broncos og Seattle Seahawks. De tre hold fik hver fire ekstra picks i 2015 – ligaens maksimum for ekstra picks.

Extra picks gives til hold, som mister flere free agents end de henter.

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Selv om mit håb er CB Trae Waynes is første 1.pick – er jeg klar over at flere peger på at Saints næppe vil lade et af de tre gode WR-emner slippe forbi #13
  Rygter siger at Saints muligvis vil snuppe QB Mariota hvis han ikke er snuppet før #13
  – hvor om alting, så synes jeg Saints skal bruge alle draft picks – og ikke trade op i systemet

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg er 110% enig i at Saints ikke skal trade op for at hente nogen spiller. Hvis man kunne så hellere lade sig falde lidt tilbage og samle endnu flere picks op. Jeg kan ikke helt huske hvilken GM/Head Coach der sagde det, men det er som regel 50/50 om spillere slår igennem eller bliver en fiasko som pro (…var det Jim Finks?!)
  Jeg ser også en del som peger på OLB Bud Dupree. Det kunne også være fint med mig… Lidt interessant hvis Mariota falder… og Saints så slår til som nummer 13 (ala Rodgers i 2005). CB Trae Waynes ville jeg også være fin med.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.