Invitation til football night! Now with teaser 😉

Skrevet af Salar

Skrevet af Salar

den 31. oktober 2014

Screen Shot 2014-10-31 at 15.25.16

Pregame teaser – det er stadig muligt at joine 😉

Der vil desuden være en lille ekstra præmie til den der vinder pool spillet!

Geuax Saints – GEAUX!!!

 

Kære Saints fans

Som det ser ud lige nu kan næste meget afgørende kamp i NFC South bliver retur-kampen mod CAR søndag d. 7. december.

Der er vi lige kommet tilbage fra NOLA, og vi vil gerne invitere dem der har tid og lyst til, at komme for at se kampen live hos os. (Såfremt nogen har behov for lidt merchandise fra NOLA kan vi vist godt finde lidt ekstra plads i kufferten.)
Vi vil skrue en football buffet sammen, så hvis i blot medbringer drikkevarer til eget forbrug vil vi stå for resten. Vi vil også sørge for at der er mulighed for at spille på resultatet via et pool skema. Til orientering bor vi i Smørum og vi forestiller os, at vi mødes ved 17-tiden og varmer lidt op før kampen.
Samtidig har jeg et par effekter liggende til h.h.v. Ulrik og Dragon, som i kan få på dagen i stedet for med posten.
Kan i ikke skrive under kommentarer om det har interesse eller ej, så vi véd hvor mange der i givet fald kan komme?

Med Saints Hilsen

Jill & Allan (salar)

 

 

20 Kommentarer

 1. Ulrik Gorm Jensen

  Hej Allan. Tak for invitationen. Jeg skal lige se hvordan december former sig for mig, før jeg giver endeligt besked. Men det lyder helt sikkert interessant. WhoDat!

  Svar
 2. Salar

  Hej igen

  Der er ikke mange tilbagemeldinger her. Kan i som sagt ikke lige skrive om det har interesse – også skrive såfremt i ikke kan…

  MSH

  Allan

  Svar
 3. kangaroo

  Allan jeg ville med glæde været trukket i min “hvid” Saints-jersey og kørt til Smørum, blot har jeg det uheld at min søster har fødselsdag og det vil ikke være velset ikke at møde op….. selv om en rigtig Saints-fest trækker
  Håber I får en fin fest – og så vil jeg iøvrigt 17.december smutte til staterne

  Svar
 4. Morten Krøyer

  Jeg synes også det er en god idé og kunne være hyggeligt at mødes med nogle andre saints fans, men jeg kan desværre ikke.

  Svar
 5. Ulrik Gorm Jensen

  Så er alt faldet på plads. Jeg er klar til den vigtige kamp mod Panthers… håber også der er andre, der har mulighed for det 🙂 WhoDat

  Svar
 6. duema

  Hej Allan, jeg er ny herinde, men en “true” saintsfan. Vi har boet derovre i New Orleans og var med til fejringen af the championens i 2010….:) jeg vil gerne mødes den 7 december og kunne nok godt slæbe en kammarat med hvis vi “mangler folk”.

  Svar
 7. Salar

  Lyder godt Ulrik og Duema – bliver ikke en kamp for børn; så de får brug for al den opbakning de kan få!
  Og Duema – der er altid plads til en ekstra 😉 Lyder spændende med jeres ophold i NOLA – ser frem til at hilse på dig/jer og høre mere om det.
  Just for the record er jeres bedre halvdel naturligvis også velkommen! Min kone, der som nævnt er fra NOLA, vil også være hjemme den dag og sørge for en autentisk football buffet ;-))

  Svar
  • Salar

   The more the merrier! 😉

  • duema

   Lyder godt. Jeg hører min kone om hun vil med. Vi har også et par børn, men det bliver måske for sent?

  • Salar

   Det er helt op til jer – de er selvfølgelig også velkommen. Har selv to døtre på 12 og 15…

 8. Zyan

  Hvorfor ser jeg først det her nu? 🙁

  Er det stadig muligt at tilmelde sig?

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Uden at blande mig for meget i Allans super arrangement, tror jeg stadig det er muligt. Jeg citerer Allan længere nede “The more the merrier! ;-)”

  • Zyan

   Fantastisk!
   Samtidig sjovt, at vi er to Saints fans fra Smørum!

  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja, man er nok umiddelbart blandt flere Saints fans end man går og tror. Ser også af og til andre i lidt Saints gear.

 9. Salar

  Hej Zyan

  Vidste heller ikke du kom fra Smørum – lille verden 😉 Men du skal selvfølgelig være hjertelig velkommen – sig bare til hvormange i kommer ;-)) Bliver en meget vigtig kamp – så vi må gi’ dem al den support vi kan mobilisere!

  WHO DAT?1

  Svar
  • Zyan

   Jeg kommer alene desværre 🙂

 10. Ulrik Gorm Jensen

  Hej Allan og Jill.
  Tak for et superhyggeligt arrangement. Bare ærgerligt med udfaldet af kampen. Men endnu engang tak for en hyggelig aften. WhoDat! – og så vinder Saints de sidste tre.

  Svar
 11. Zyan

  Virkelig god mad som Allan og Jill havde lavet! Ikke den bedste kamp, men godt selskab, hvilket gjorde det en fantatstisk aften alligevel!

  I det mindste kastede Peyton ikke et TD i går og Brees holder rekorden! WHO DAT!!

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Det er d også helt rigtigt. Havde glemt Manning og hvor tæt han egentlig var på Brees rekord. Måske den eneste positive ting på den søndag. Mht. Til vores lille snak om hvornår Saints sidst havde tabt fire hjemmekampe, hørte jeg John DeSazier på NOScom fortælle at det sidst var sket i 1999, under HC Mike Ditka. Wow… Men igen tak for sidst. Det var meget hyggeligt.

  • Salar

   Selv tak for sidst – det var hyggeligt at møde dig Rasmus og dig igen Ulrik! Jeg lader roserne gå videre til Jill – det var hende der stod for Jambalyaen og merleton and shrimps 😉
   Beklager udfaldet af kampen – men vi må jo stå sammen i tykt og tyndt! Satser også på at Saints klarer skærene idet de trods alt er bedre end resten af NFC South!!
   Og heldigvis vandt GB – meen det blev desværre alt for tæt som jeg frygtede… :-O

   Geaux Saints – GEAUX!!!

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.