Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

New Orleans Saints Gratis Mobil App

af 29. september 2013Blogs1 Kommentar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

New Orleans Saints Free Mobil App

Var det noget? (Den er fed skal jeg hilse at sige!)

Det eneste problem er at man ikke kan vælge det i den danske iTunes store 🙁

Men så er det godt man er amerikansk gift, så man kan lære en work around 😉 Umiddelbart kan det lyde en lille smule kompliceret, men hvis man bare følger instruktionerne skidt for skridt er der ingen ben i det. Fordelen er så at man efterfølgende også kan leje film – noget nyere, billigere og bedre end den danske iTunes database – og amerikanske TV-serier fra den amerikansk iTunes database.

Følge blot disse instruktioner:

Amerikansk iTunes konto

Nu kan i logge på App Store via den amerikanske iTunes konto og downloade App´en 😉

God fornøjelse…

 

EMNER: App

1 Kommentar

  1. Ulrik Gorm Jensen

    jeg fandt den uden problemer via app store på telefonen. Den er fungere fantastisk med video, artikler billeder og alt andet fedt materiale.

Måske syntes du om dette …

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

NFC Souths nye uniformer. Hvem gjorde det bedst?

Mange hold har før 2020 sæsonen besluttet sig for at det er tid til nye uniformer. Senest lancerede Los Angeles Chargers deres. Men to hold i NFC South stiller denne sæson op i nye uniformer. Tampa Bay Buccaneers og Atlanta Falcons.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.