New Orleans Saints på Wembley i 2016?

af | 13. november 2015

Kommer New Orleans Saints til at være et af de hold, som får en kamp i England i 2016? Det er noget jeg formoder flere danske Saints fans går at overvejer i disse måneder.

saints-ukSidste sæson var det i november måned at NFL offentliggjorde holdene der skulle spille på Wembley denne sæson. Et hold er med sikkerhed forbi London i 2016. Jacksonville Jaguars har forpligtet sig på at spille kampe i London i 2016 og 2017. Desværre er Saints ikke modstander for Jaguars i 2016, og det er derfor helt sikkert at Saints ikke bliver modstanderen.

UPDATE: NFL annoncerer holdene onsdag den 25. november 2016

Men ud over Jaguars kamp i London, skal der spilles to yderligere kampe, og har kan Saints være et af holdene.

Der er dog 12 hold som endnu ikke har spillet på Wembley endnu, og man kunne forestille sig at NFL var interesset i at fordele kampene. Det er Cardinals, Seahawks, Eagles, Redskins, Panthers, Packers fra NFC og Ravens, Bengals, Browns, Texans, Colts og Titans fra AFC.

Hvis Saints skulle spille en kamp i London, ville du så være på plads på tribunen?

0 kommentarer

Læs mere …

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints uniform

New Orleans Saints er kendt som the black and gold, men er det egentlig deres foretrukne uniform kombination?

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

NFL uge 11 på dansk TV (opdateret)

Det ser desværre ikke ud til, at vi får New Orleans Saints mod Atlanta Falcons på dansk tv den kommende uge. Men lige i øjeblikket er viaplay kampen ikke offentliggjort, så der er fortsat en mulighed. 

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest