KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

New Orleans Saints podcasts

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 18. juli 2015

Hvilke podcast findes der om New Orleans Saints football? Hvis man kigger rundt på nettet finder man et par stykker. Her i dette blog indlæg vil du kunne finde links til samtlige podcasts som jeg har støt på.

saints-podcast

The Black And Blue Report

Først og fremmest så lancerede New Orleans Saints deres officielle podcast The Black And Blue Report for to år siden. Her får du en fantastisk podcast fra Sean Kelley og kompagni. Podcasten omhandler ikke kun Saints football. NBA holdet New Orleans Pelicans, som også ejes af Tom Benson, er også omdrejningspunkt i podcasten. Der er masser af interviews og historier om spillerne, og deres optakter før kampene er altid rigtig gode. Kelley har i kampuger en gæste journalist med for at informerer fra modstanderens perspektiv. Så der er altid gode historier og vinkler på New Orleans Saints football.

Podcasten starter op igen efter deres sommerferie 29. juli 2015. Så der er helt sikker god dækning af training camp i de kommende podcasts. Udgivelses tidspunktet for podcasten kl 19:00 dansk tid.

Find Black And Blue report: iTunes, Saints App og NewOrleansSaints.com.

WWLs New Orleans Saints Podcast

En af mine favoritter er WWLs New Orleans Saints Podcast. Her får man en masse radiodiskussion med Kristian Galic og Bobby Hebert (tidligere Saints quarterback). Podcasten giver mange fornuftige vinkler på de aktuelle Saints overskrifter.

Find WWLs Saints podcast: TuneIn og Itunes.

NOLA.com

NOLA.com udgiver også podcasts. Man finder deres podcasts igennem deres website og SoundCloud. Her udgiver Jeff Duncan, Katherine Terrell og Larry Holder deres podcast i Saints nyheder på sitet og gennem NOLA.coms feed på SoundCloud. Der findes endnu ikke en iTunes podcast.

Find NOLA.com Saints podcast: SoundCloud og NOLA.com.

Canal Street Chronicles

Bloggen Canal Street Chronicles har deres egen podcast. Det er Ralph Malbrough, Saints Nation Blog og Sean Orleans som står for podcasten og man kan da også støde på ‘explicit’ sprogbrug. Men e helt sikker en underholdende udsendelse. Har man kommentarer til udsendelsen kan man altid fange dem via mail på cscpodcast@hotmail.com eller på Twitter @PodcastSaints.

Find Canal Street Chronicles podcast: iTunes.

Det Ovale Hjørne

Der findes også en enkelt dansk podcast. Det er dog ikke Saints only. Men Det Ovale Hjørne bør fremhæves, ikke mindst fordi podcastens website har en nydelig mand iført en Marques Colston jersey som header. Så er man interesseret i en god dansk NFL podcast, så tjek “Det Ovale Hjørne” ud.

Find Det Ovales Hjørnes podcast: iTunes og Soundcloud.

https://soundcloud.com/det-ovale-hjoerne/52-free-agent-og-trade-vanvid

Kender du til flere New Orleans Saints podcasts, så hold dig ikke tilbage herunder i kommentarerne.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.