New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

New Orleans Saints Yearbooks

af 4. september 2011Blogs

NewOrleansSaints.dk er nu opdateret med links til digitale udgaver af tidligere sæsoners yearbooks.

Hvad kan man finde i en yearbook? I de forskellige yearbooks kan man finde information om de forskellige spillere, trænere og sæsoner.

Der er links på de sæsoner som har en digital yearbook. Her finder du et overblik over Saints sæsoner.  Den tidligste sæson med et yearbook link tilknyttet er 1968 sæsonen.

Linksne peger på den amerikanske side www.NewOrleansSaintsHistory.com som udover at hoste disse yearbooks også indeholder en masse information om New Orleans Saints historie og helt sikkert en klik værd for Saints fans.

God fornøjelse!

 

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Saints Picks – Bye Week Edition

Saints Picks – Bye Week Edition

New Orleans Saints spiller ikke denne uge, da holdet har bye week. Dette betyder ikke at vores Saints Picks konkurrence ligger stille.

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.