KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Nøglespillere vi ikke får at se i nat

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 12. august 2011

Sean Payton mødtes med medierne efter træningen i går, og offentliggjorde her blandt andet hvem der ikke kommer til at spille mod 49’ers i nat dansk tid.

Blandt disse navne var nogle nøglespillere i form af Chris Ivory, Tracy Porter, Greg Romeus, Marques Colston, og sandsynligvis Adrian Arrington.

Den fulde liste og resten af Sean Paytons presse udtalelse kan læses på Saints officielle side http://www.neworleanssaints.com/.

5 Kommentarer

 1. Ulrik Jensen

  Jeg glæder mig til at se noget football i nat. Er der andre? Jeg ser kampen over gamepass og jeg er spændt på chat funktionen…

  Svar
 2. Salar

  Hej Ulrik

  Ja – jeg har også lige signet op på gamepass’et, så jeg er helt sikkert klar 😉 Har endnu ikke brugt chat funktionen – plejer at hooke MAC’en op på TV’et. Men det bliver dejligt at se lidt rigtig bold igen!!

  WHODAT

  Svar
 3. BoondockSaint

  Ser kampen over et usselt stream :-D.

  @Salar: Har netop siddet og tænkt på at sætte min mac op til tv’et, ved du om der skal et specielt HDMI kabel til, eller om det bare er standard?

  Svar
 4. Salar

  Og hvis din MAC er en ældre model, kan det være stikket ikke bærer lyd. I givet fald er du nødt til at connecte et jack-stick til MAC’en og over til enten fjernsynet eller dit anlæg.

  Nice win i nat – WHODAT?! 😉

  Good luck…

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.