Ny skribent på NOSdk

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 22. januar 2012

NewOrleansSaints.dk har fået endnu en nyhedsskribent tilknyttet sitet. Stefan Vestergaard har været fan af New Orleans Saints siden Saints vandt SuperBowl XLIV.

Stefan Vestergaard:

Jeg er en relativ ny i NFL, jeg blev fan af Saints i 2009 sæsonen, i deres første playoff kamp imod Cardinals, hvilket var første gang jeg så en hel NFL kamp – Og blev vild med holdet fra dag et af – Og da jeg læste om Katrina, og om byen, var der ingen tvivl, skulle være en Who Dat fan !

Velkommen til Stefan Vestergaard!

Har du også lyst til at skrive artikler for NewOrleansSaints.dk så kontakt os her.

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Fedt, velkommen til Stefan! Altid godt med flere skribenter.

  Svar
 2. Salar

  Du har valgt helt rigtigt – man kan kun blive forelsket i deres hold, spirit, by og kultur; jo mere kendskab man får til det, des mere betagende og fascinerende bliver det 😉

  Så velkommen i klubben…!

  Svar
 3. Stefan Vestergaard

  Helt enig – Kan ikke vente, til at jeg selv engang, får muligheden for at komme derhen, og opleve det på tæt hånd !

  Svar
 4. Dragon

  Velkommen – Du har valgt helt rigtig.

  Saints er mit favorit hold og New Orleans er min favorit by. Vi har rejst meget i USA og jeg har gået i skole i Tennessee men allerede da jeg besøgte Nola første gang i 1980 var det på en måde som at komme hjem og den følelse får jeg stadig hver gang vi er på “besøg”

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.