Ny skribent på NOSdk

af | 22. januar 2012 | NOSdk | 4 Kommentarer

NewOrleansSaints.dk har fået endnu en nyhedsskribent tilknyttet sitet. Stefan Vestergaard har været fan af New Orleans Saints siden Saints vandt SuperBowl XLIV.

Stefan Vestergaard:

Jeg er en relativ ny i NFL, jeg blev fan af Saints i 2009 sæsonen, i deres første playoff kamp imod Cardinals, hvilket var første gang jeg så en hel NFL kamp – Og blev vild med holdet fra dag et af – Og da jeg læste om Katrina, og om byen, var der ingen tvivl, skulle være en Who Dat fan !

Velkommen til Stefan Vestergaard!

Har du også lyst til at skrive artikler for NewOrleansSaints.dk så kontakt os her.

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Fedt, velkommen til Stefan! Altid godt med flere skribenter.

  0
  0
 2. Salar

  Du har valgt helt rigtigt – man kan kun blive forelsket i deres hold, spirit, by og kultur; jo mere kendskab man får til det, des mere betagende og fascinerende bliver det 😉

  Så velkommen i klubben…!

  0
  0
 3. Stefan Vestergaard

  Helt enig – Kan ikke vente, til at jeg selv engang, får muligheden for at komme derhen, og opleve det på tæt hånd !

  0
  0
 4. Dragon

  Velkommen – Du har valgt helt rigtig.

  Saints er mit favorit hold og New Orleans er min favorit by. Vi har rejst meget i USA og jeg har gået i skole i Tennessee men allerede da jeg besøgte Nola første gang i 1980 var det på en måde som at komme hjem og den følelse får jeg stadig hver gang vi er på “besøg”

  0
  0

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest