Badges – Når du svarer i vores forum, vil din Fleur De Lis stige. Jo flere svar jo højere antal Fleur de Lis får du, Who Dat!

Ny skribent på NOSdk

af 22. januar 2012NOSdk4 Kommentarer

NewOrleansSaints.dk har fået endnu en nyhedsskribent tilknyttet sitet. Stefan Vestergaard har været fan af New Orleans Saints siden Saints vandt SuperBowl XLIV.

Stefan Vestergaard:

Jeg er en relativ ny i NFL, jeg blev fan af Saints i 2009 sæsonen, i deres første playoff kamp imod Cardinals, hvilket var første gang jeg så en hel NFL kamp – Og blev vild med holdet fra dag et af – Og da jeg læste om Katrina, og om byen, var der ingen tvivl, skulle være en Who Dat fan !

Velkommen til Stefan Vestergaard!

Har du også lyst til at skrive artikler for NewOrleansSaints.dk så kontakt os her.

4 Kommentarer

 1. BoondockSaint

  Fedt, velkommen til Stefan! Altid godt med flere skribenter.

 2. Salar

  Du har valgt helt rigtigt – man kan kun blive forelsket i deres hold, spirit, by og kultur; jo mere kendskab man får til det, des mere betagende og fascinerende bliver det 😉

  Så velkommen i klubben…!

 3. Avatar

  Helt enig – Kan ikke vente, til at jeg selv engang, får muligheden for at komme derhen, og opleve det på tæt hånd !

 4. Avatar

  Velkommen – Du har valgt helt rigtig.

  Saints er mit favorit hold og New Orleans er min favorit by. Vi har rejst meget i USA og jeg har gået i skole i Tennessee men allerede da jeg besøgte Nola første gang i 1980 var det på en måde som at komme hjem og den følelse får jeg stadig hver gang vi er på “besøg”

Måske syntes du om dette …

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hvad er NewOrleansSaints.dk fan points ?

Hver gang du logger på NewOrleansSaints.dk optjener din profil fan points. Du får fanpoints for bla. at kommentere og komme med nye emner i forummet. Herunder kan du se, hvilke aktiviteter der giver din profil fan points. Årsdag. For hvert år du har været medlem,...

Saints Picks 2020

Saints Picks 2020

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.