Reggie Bush til Miami Dolphins

af 28. juli 2011Nyheder1 Kommentar

Så blev det en realitet at Reggie Bush har spillet sin sidste kamp i sort og guld. Bush vil i den kommende sæson og to sæsoner frem være en del af Miami Dolphins.

Bush er gået med til at blive handlet til Miami Dolphins som har givet Bush en toårig kontrakt som efter hvad rapporterne går på er lige under 10 millioner værd.

Reggie Bush nåede dermed 5 sæsoner i New Orleans, løb for 2,090 yards med 17 touchdowns, mens han greb for 2,142 og 12 touchdowns. Saints draftede i første runde i 2006 som nummer 2 i alt.

1 Kommentar

  1. Ulrik Jensen

    Selvom det var et long shot, så havde jeg håbet at Bush havde valgt… en bedre chance for at vinde SuperBowl!

Måske syntes du om dette …

Saints spiller kun to preseason kampe

Saints spiller kun to preseason kampe

NFL har annonceret at holdene – indtil videre – kun spiller to preseason kampe denne sæson. Dermed spiller New Orleans Saints kun preseason kampene mod Pittsburgh Steelers og Houston Texans.

Drew Brees siger undskyld!

Drew Brees siger undskyld!

I et interview med Yahoo finance kommenterede Drew Brees på, hvorvidt flere NFL spillere ville knæle ved afspilningen af den amerikanske national melodi. Her udtalte Brees at han aldrig ville være enig med nogen, som ikke respekterede flaget.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.