Saints 6, Texans 24

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 29. november 2015

New Orleans Saints tabte tredje kamp i træk, da holdet tabte 24-6 på udebane til Houston Texans.

Drew BreesSaints kunne ikke holde Texans superstjerne JJ Watt fra Drew Brees. Brees var under konstant pres fra Watt, som sackede Brees to gange. Der ud over var Brees ramt flere gange af den store defensive tackle.

Med blot seks point af Saints, var det det laveste antal point af et Saints hold under Sean Payton. Det var første gang i 155 kampe som Saints ikke har scoret et touchdown. Det ender dermed streak som er NFLs anden længste. Den længste holder Cleveland Browns, som scorede i 166 kampe i træk fra 1957-1969. På det efterfølgende pressemøde fortalte Sean Payton at han var skuffet over ikke at kunne score et touchdown mod Texans.

Marques Colston greb sin bold nummer 700, af de 700 bolde af blot fire af dem ikke kastet af Brees. Brees kastede 228 yards, og kom dermed over 3000 yards for sæsonen. Dette var 13. gang Brees kom over 3000 yards. Han blev den femte quarterback i NFL historien der har det.

Kicker Kai Forbarth andet field goal i kampen var en 57-yarder. Dette var det tredje længste field goal i New Orleans Saints historie. Dette er kun overgået af Tom Dempsey (63 yards) og Morten Andersen (60 yards).

BOXSCORE

1 2 3 4 FINAL
NOR 00 06 00 00 06
HOU 14 00 10 00 24

SAINTS STATISTIK

Drew Brees 25 / 44 for 228 yards, 1 interception

Mark Ingram 9 att 52 yards

Benjamin Watson 4 recs 53 yards

Kenny Vaccaro 8-5 T-A

Cameron Jordan 1 sack

Jarius Byrd 1 interception

NÆSTE KAMP

Saints møder næste uge Carolina Panthers på hjemmebane. Kampen er blevet flyttet til klokken 22:25 (var originalt planlagt til klokken 19:00).

5 Kommentarer

 1. Zyan

  Det er umuligt at nå Playoffs på nuværende tidspunkt – Er det nu man skal begynde at overveje picks i stedet for sejre?

  Svar
  • Ulrik Gorm Jensen

   Ja, pt ligger vi til et 8. pick.
   Jeg vil ikke kalde playoff umuligt… Men der skal utroligt mange ting til at gå den rigtige vej for Saints, hvis det skal kunne ske. Ét: Saints skal vinde samtlige kampe… To: Seahawks, Vikings m.fl skal tabe 3+ kampe.

 2. Lars Aanaes

  Så lige en udregning her tidligere i dag. Vi har, bum bum 3% chance for at gå i playoff. Dét sker ikke.

  Derefter. Jo, selvfølgelig som fan er det fedt at have et højt pick, men vi skal da ikke begynde at håbe på nederlag frem for sejre? Det er sport, og det gælder om at få så mange sejre som muligt. Uanset om man kan nå noget længere sigtet.
  Derudover er der også den lille brokdel, med at lønnen nye rookies får, jo falder efter hvert pick. Ikke meget, men lidt. Og i vores cap situation kan alt bruges.

  Nu gælder det bare om at nyde de sidste fem kampe, og håbe på vi slutter med momentum. Om en måned er der altså ikke mere Saints-football før til september(august) igen….

  Svar
  • kangaroo

   Naturligvis 5 sejrer selv om vi ikke når playoff
   – desuden ingen garanti for at #8 bliver meget bedre end #14 pick

   Jeg vil mere håbe på nogle fornuftige FA – og spillere tilbage fra skader (Robinson f.ex.)

  • Ulrik Gorm Jensen

   Jeg har lige været forbi footballoutsiders, som siger 0,9% chance for slutspils plads til Saints: “So You Say There Is A Chance…” 🙂
   Kun 49ers har mindre chance end Saints for at nå slutspillet (0,0%). 49ers er samtidig også det eneste hold fra NFC der officielt er elimineret. Saints kan meget vel blive det næste.

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.