Skader: Texans@Saints

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 24. september 2011

Noget tyder på at Saints må undvære vigtige MLB og forsvarsleder Jonathan Vilma i hjemmekampen mod Houston Texans.

Vilma var ikke med i den sidste træning inden kampen og er på skadesrapporten noteret som doubtful, hvilket som regel betyder at spiller kun har ca. 25% chance for at spille kampen.

Vilma gik ud i første halvleg mod Chicago Bears, men vendte tilbage i anden halvleg.

Vilma har ellers ikke gjordt skaden værre i ugens løb og er der hvor Saints lægestab vurderede han ville være på nuværende tidspunkt. Payton fortalte at Saints gerne villehave Vilma på 100% eller minimum der hvor han selv var komfortable med at spille.

 

Hele skadesrapporten…
New Orleans Saints

O: Marques Colston, Garrett Hartley.

D: Jonathan Vilma

Q: Tracy Porter,

P: Jonathan Casillas, Jonathon Amaya, Roman Harper, Tom Johnson

 

Houston Texans

O: Derrick Ward, Sherrick McManis

D: Ingen

Q: Jacoby Jones, Adrian Foster

P:  Mario Williams, Kevin Walter, Ben Tate, Matt Schaub, DeMarco Ryans, Jonathan Joseph, Brian Cushing, Mike Brisiel, Thomas Austin

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.