Slutspilsbilledet efter uge 8

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 3. november 2015

Endnu en god sejr til New Orleans Saints i denne uge, og det betyder endnu en uge med fremgang i forhold til slutspillet. Det var Saints tredje sejr i træk og Saints to modstandere inden bye ugen hedder Tennessee Titans(1-6) hjemme og Washington Redskins(3-4) ude.

Saints bevæger sig op ad NFCs rankings og nærmer sig Atlanta Falcons, som tabte deres kamp til Tampa Bay Buccaneers i NFC South. Falcons er nu 6-2, mens Saints er to kampe efter med 4-4. Carolina Panthers forsætter med at vinde og holder fast i NFCs første seed. Panthers er det eneste ubesejrede hold i NFC. Green Bay Packers blev besejret af Denver Broncos.

Her er seedningen i NFC.

#1 Carolina Panthers (7-0)

#2 Green Bay Packers (6-1)

Wildcard weekend:

#5  Atlanta Falcons (6-2) @ #4 New York Giants (4-4)

#6  Minnesota Vikings (5-2) @ #3 Arizona Cardinals (6-2)

— IN THE HUNT —

#7 St. Louis Rams (4-3)

#8 Seattle Seahawks (4-4)

new-orleans-saints#9 New Orleans Saints (4-4)

#10 Washington Redskins (3-4)

#11 Tampa Bay Buccaneers (3-4)

#12 Philadelphia Eagles (3-4)

#13 Dallas Cowboys (2-5)

#14 Chicago Bears (2-5)

#15 San Francisco 49ers (2-6)

#16 Detroit Lions (1-7)

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

0 kommentarer

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.