KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Sorte Jerseys og sorte bukser var Saints favorit i 2022

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. januar 2023

New Orleans Saints brugte hele otte uniform kombinationer i 2023, samtidig med at det også var året, hvor den sorte hjelm blev brugt for første gang.

Saints benyttede rigtig mange uniformkombinationer denne sæson. Men Saints foretrukne, var de sorte jerseys sammen med de sorte bukser. Den blev brugt hele seks gange. Mens hvide jerseys sammen med hvide bukser blev brugt fire gange. På tredjepladsen kom colorrush uniformen (hvide throwback jerseys med hvide bukser), som blev brug to gange. Det nye ved denne colorrush, var at Saints kombinerede den med den nye sorte alternative hjelm, som blev introduceret denne sæson. Første kamp hjelmen blev brugt var i Saints London kamp mod Minnesota Vikings den 2. oktober.

Der ud over blev sorte jerseys og guld bukser blot benyttet én gang. Det samme gjorde hvide jerseys med sorte bukser, hvide jerseys og guld bukser. Og som den sidste og ottende kombination, blev sorte jerseys og hvide bukser brugt i sæsonfinalen mod Carolina Panthers. Denne kombination benyttede Saints i 1985. Så et syn de færreste danske Saints var vandt til at se.

Se mere omkring, hvilke uniformer Saints har benyttet siden holdets fødsel i 1967 her.

[poll id=”3″]

Emner: Hjelm | Uniform

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Personligt er jeg mest til: Colorrush: Hvide jerseys – hvide bukser (ikke sort hjelm)
  men vi er black’n’gold = Throwback: Sorte jerseys – guld bukser

  Svar
 2. Ulrik Jensen

  Jeg er til de klassiske sort og guld eller på udebane hvid og guld. Alternativt kan helt sort eller helt hvidt gå an. Og til specielle lejligheder en throwback. Jeg var slet ikke til sort og hvid kombinationer.
  … gad vide om de hiver guld trøjen frem i ’23?

  Svar
 3. Zyan

  Black & Gold er en sikker vinder

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.