Update på Sharper, Mitchell

af | 15. august 2011

NFL rappoter Adam Caplan fortæller at Saints free agent S Darren Sharper har en aftale med Patriots om at besøge holdet til en workout. Som tidligere skrevet her på NOS.dk vil Sharper have en rolle som starter, men den rolle overtog Jenkins hos Saints, da Sharper blev skadet i 2010, og det ser ikke ud til at Jenkins bliver flyttet fra den plads i den kommende regular season.

Det kan desuden tilføjes til historien om Sharper, at S Isa Abdul-Quddus i kampen mod 49’ers kom ud af spillertunnelen iført den velkendte #42 jersey.

Fra en spiller der måske er på vej væk, til en spiller der netop har fundet anden kontrakt; Aaron Wilson fra scout.com rapporterer at LB Marvin Mitchell har skrevet kontrakt med Dolphins. Mithcell blev draftet tilbage i 2007 og har siden primært været back up LB. Mitchell havde 43 tackles, 1 sack, 2 forced fumbles, og 2 fumble recoveries i sidste sæson.

0 kommentarer

Læs mere …

Netflix producerer film om Sean Payton

Netflix producerer film om Sean Payton

Streaming tjenesten Netflix er gået igang med castingen til en ny film om New Orleans Saints head coach Sean Payton. Her er Netflix i samarbejde med Adam Sandlers Happy Madison og Hey Eddie producere filmen "Home Team". Der er i maj casting til filmen, som omhandler...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.