Update på Sharper, Mitchell

af | 15. august 2011

NFL rappoter Adam Caplan fortæller at Saints free agent S Darren Sharper har en aftale med Patriots om at besøge holdet til en workout. Som tidligere skrevet her på NOS.dk vil Sharper have en rolle som starter, men den rolle overtog Jenkins hos Saints, da Sharper blev skadet i 2010, og det ser ikke ud til at Jenkins bliver flyttet fra den plads i den kommende regular season.

Det kan desuden tilføjes til historien om Sharper, at S Isa Abdul-Quddus i kampen mod 49’ers kom ud af spillertunnelen iført den velkendte #42 jersey.

Fra en spiller der måske er på vej væk, til en spiller der netop har fundet anden kontrakt; Aaron Wilson fra scout.com rapporterer at LB Marvin Mitchell har skrevet kontrakt med Dolphins. Mithcell blev draftet tilbage i 2007 og har siden primært været back up LB. Mitchell havde 43 tackles, 1 sack, 2 forced fumbles, og 2 fumble recoveries i sidste sæson.

0 kommentarer

Læs mere …

Superdomen skifter sponsor

Superdomen skifter sponsor

Der var ikke gået lang tid før Mercedes-Benz Superdome skiltet var taget ned til Superdomen havde fået ny sponsor.

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

“Mercedes-Benz” skiltet på Superdome taget ned

Superdomen i New Orleans hedder officielt ikke længere Mercedes-Benz Superdome. Det blev også visuelt officielt, da typografien udenpå Superdomen i torsdags blev taget ned. Mercedes-Benz har været sponsor på Superdomen i ti år, men indgik i 2017 en aftale med Atlanta...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest