nfcsouth-forudsigelserEndnu et tiltag her på sitet er Lars Aanæs(tidligere chef redaktør på firstdown.dk) og undertegnedes ugentlige NFC South forudsigelser.

I disse indlæg vil Lars og jeg komme med vores bud på hvem der vinder kampene i NFC South. Kom også gerne med dine forudsigelser i kommentarerne herunder. Vær også gerne med i vores Weekly Pick’em pulje – Danske Saints fans på NFL.com.

Ugens kampe i NFC South:

Carolina Panthers @ Jacksonville Jaguars

Lars: Selvom jeg tror Bortles kommer til at spille meget bedre i år, så kunne det ligne en kamp hvor Cam Newton formår at hive en kneben sejr hjem via masser af kast til Greg Olsen.

Lars’ forudsigelse: Panthers 17 – Jaguars 14

Ulrik: En kamp mellem to expansion teams fra 1995. Carolina har haft den største succes af de to hold og dette fortsætter i denne kamp. Selvom Panthers mistede Benjamin, og Newton ikke har det store arsenal af våben, tror jeg på at Panthers vinder denne macthup.

Ulrik’ forudsigelse: Panthers 24 – Jaguars 14

 

New Orleans Saints @ Arizona Cardinals

Lars: Saints er historisk ringe ude imod Cardinals. Og sådan fortsætter historien desværre.

Lars’ forudsigelse: Saints 17 – Cardinals 31

Ulrik: Jeg har gennem hele offseason tænkt at Saints nok ikke vinder denne kamp, men jeg tror på Ingram og Saints løbe angreb kan hold Cardinals angreb af banen. Selvom Saints forsvar får det svært mod Palmer, vinder Saints denne her knebent. Der kan dog komme mange flere point på tavlen.

Ulrik’ forudsigelse: Saints 27 – Cardinals 26

 

Tennessee Titans @ Tampa Bay Buccaneers

Lars: Husk det ikke er Mariota vs Winston, men Mariota vs Bucs’ D og Winston vs Titans’ D. Og her tror jeg på Winston, som jeg har gjort siden draftoptakten på Firstdown.dk.

Lars’ forudsigelse: Titans 17 – Buccaneers 23

Ulrik: Draftens nummer 1 og 2 mødes. Winston har flere offensive våben end Mariota. Jeg hælder mere til en rolig Mariota, som gennem preseason har forbedret sig fra uge til uge, end til en vild Winston.

Ulrik’ forudsigelse: Titans 24 – Buccaneers 19

 

Philadelphia Eagles @ Atlanta Falcons

Lars: Eagles er overvurderet i mine øjne, og Falcons får med stor sandsynlighed muligheden for at kaste Eagles tilbage til Philadelphia.

Lars’ forudsigelse: Eagles 21 – Falcons 34

Ulrik: Et fuglessalgsmål i Georgia Dome. Det bliver en højtscorende affære, som jeg tror Bradford og Eagles angreb kommer bedst ud af.

Ulrik’ forudsigelse: Eagles 38 – Falcons 28

Lars VS Ulrik: 0-0 – Hvad er dine NFC South forudsigelser?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest