Week 1: NFC South forudsigelser

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 12. september 2015

nfcsouth-forudsigelserEndnu et tiltag her på sitet er Lars Aanæs(tidligere chef redaktør på firstdown.dk) og undertegnedes ugentlige NFC South forudsigelser.

I disse indlæg vil Lars og jeg komme med vores bud på hvem der vinder kampene i NFC South. Kom også gerne med dine forudsigelser i kommentarerne herunder. Vær også gerne med i vores Weekly Pick’em pulje – Danske Saints fans på NFL.com.

Ugens kampe i NFC South:

Carolina Panthers @ Jacksonville Jaguars

Lars: Selvom jeg tror Bortles kommer til at spille meget bedre i år, så kunne det ligne en kamp hvor Cam Newton formår at hive en kneben sejr hjem via masser af kast til Greg Olsen.

Lars’ forudsigelse: Panthers 17 – Jaguars 14

Ulrik: En kamp mellem to expansion teams fra 1995. Carolina har haft den største succes af de to hold og dette fortsætter i denne kamp. Selvom Panthers mistede Benjamin, og Newton ikke har det store arsenal af våben, tror jeg på at Panthers vinder denne macthup.

Ulrik’ forudsigelse: Panthers 24 – Jaguars 14

 

New Orleans Saints @ Arizona Cardinals

Lars: Saints er historisk ringe ude imod Cardinals. Og sådan fortsætter historien desværre.

Lars’ forudsigelse: Saints 17 – Cardinals 31

Ulrik: Jeg har gennem hele offseason tænkt at Saints nok ikke vinder denne kamp, men jeg tror på Ingram og Saints løbe angreb kan hold Cardinals angreb af banen. Selvom Saints forsvar får det svært mod Palmer, vinder Saints denne her knebent. Der kan dog komme mange flere point på tavlen.

Ulrik’ forudsigelse: Saints 27 – Cardinals 26

 

Tennessee Titans @ Tampa Bay Buccaneers

Lars: Husk det ikke er Mariota vs Winston, men Mariota vs Bucs’ D og Winston vs Titans’ D. Og her tror jeg på Winston, som jeg har gjort siden draftoptakten på Firstdown.dk.

Lars’ forudsigelse: Titans 17 – Buccaneers 23

Ulrik: Draftens nummer 1 og 2 mødes. Winston har flere offensive våben end Mariota. Jeg hælder mere til en rolig Mariota, som gennem preseason har forbedret sig fra uge til uge, end til en vild Winston.

Ulrik’ forudsigelse: Titans 24 – Buccaneers 19

 

Philadelphia Eagles @ Atlanta Falcons

Lars: Eagles er overvurderet i mine øjne, og Falcons får med stor sandsynlighed muligheden for at kaste Eagles tilbage til Philadelphia.

Lars’ forudsigelse: Eagles 21 – Falcons 34

Ulrik: Et fuglessalgsmål i Georgia Dome. Det bliver en højtscorende affære, som jeg tror Bradford og Eagles angreb kommer bedst ud af.

Ulrik’ forudsigelse: Eagles 38 – Falcons 28

Lars VS Ulrik: 0-0 – Hvad er dine NFC South forudsigelser?

2 Kommentarer

 1. kangaroo

  Carolina Panthers @ Jacksonville Jaguars 21-17

  Efter mange år som et af NFLs bundhold og det mest omtalte hold til at flytte (London?) tror jeg Jax er på vej til en bedre sæson – men Luke Kuechly er årsag til at Panthers vinder denne og flere kampe, han er i mine øjne NFLs bedst MLB. (Svært at indrømme som Saints fan)

  Tennessee Titans @ Tampa Bay Buccaneers 35-17

  Jeg tror ganske enkelt at Marcus Mariota er gjort af det rigtige stof, om han når niveau med Andrew Luck er ikke sikkert, men han bliver top 5 QB om nogle år. Han er klar til at gøre Titans til tophold, Kendall Wright og Delanie Walker bliver “kendte navne”

  Philadelphia Eagles @ Atlanta Falcons 27-28

  Var det kun hjertet ville jeg give Eagels en stor sejr, men Matt Ryan er en god QB og med våben som Julio Jones, Roddy White (skadet?) og senest Leonard Hankerson. Eagels ser spændende ud i år, men om de er helt køreklar kan jeg godt tvivle på.

  New Orleans Saints @ Arizona Cardinals 35-21

  Jeg er helt klar over at dette bliver en vanskelig kamp for Saints, men jeg tror på at godt løbe spil fra Mark Ingram vil åbne op for vores reciever – Colston, Cooks, Coleman og Benjamin Watson (som vil blomstre og ikke gøre savnet af Graham mærkbart)

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  @ Lars – tæt på perfekt i Saints kampen, blot 2 point fra i forhold til Saints.
  @ Kangaroo – Udemærket kaldt på Titans kampen.
  Nu må vi bare se, hvad Falcons gør i nat.

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.