New Orleans Saints 2020 – Hvad er din holdning til holdet? Start en debat i forummet og pust liv i vores community

Deja Vu for Saints træner Sean Payton

af 18. januar 2007Blogs

Når turen går til Chicago på søndag er der på mange måder tale om en tur tilbage til fortiden for Sean Payton.

Payton spillede QB for Chicago Bears under spillerstrejken i 1987, og hans sidste kamp for klubben var kampen den 18 oktober 1987, som Bears tabte til……..lige netop New Orleans Saints.

Payton blev sacked 5 gange i kampen, og det kunne have været værre fordi Bears skiftede QB mellem hvert drive, så Payton og Bradley skiftedes til at lede holdet. (og til at få tæsk)

Efter strejken sluttede spillede Sean Payton et år i england og startede derefter som hjælpetræner på San Diego State før karrieren fortsatte hos Indiana State, Miami of Ohio, Illinois, Philadelphia Eagles, Giants, Dallas Cowboys 

Efter sæsonen sidste år fik han sit første job som head coach hos New Orleans Saints. En fantastisk rejse som startede med et job som reservernes reserve til titlen som 2007 NFL Coach of the Year og hvem ved hvad mere i år.

På mange måder kan man sige at han på søndag har chancen for at fuldende den cirkel han startede for 20 år siden, forhåbentlig med endnu en sejr til New Orleans Saints og en billet til det endegyldige mål – SUPERBOWL.

0 kommentarer

Måske syntes du om dette …

Saints Picks – Bye Week Edition

Saints Picks – Bye Week Edition

New Orleans Saints spiller ikke denne uge, da holdet har bye week. Dette betyder ikke at vores Saints Picks konkurrence ligger stille.

NFC South optakt 2020

NFC South optakt 2020

NFL sæsonen er nu blot dage væk, og NFC South har ændret sig en del siden 2019. Her får du en optakt til hvert hold i NFC South. Vær samtidig med til at vurdere, hvor mange sejre hvert hold får i løbet af 2020.

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.