New Orleans Saints og Seattle Seahawks har ingået en handel som sender TE Jimmy Graham til Seattle. Retur for Saints center Max Unger.

Dertil kommer også at Saints sender et 4. runde valg med Graham til Seattle, mens Seahawks sender deres 1. runde valg til New Orleans. Dermed har New Orleans Saints det 13. og det 31. valg i dette års draft.

Ifølge Times-Picayune har handlen været undervejs de seneste dage. Trade snakken, blev for alvor intensiveret natten til tirsdag fortalte Seahawks GM John Schneider til avisen.

Flere holdkammerater var også chorkede over nyheden. Dette har bla. også ført til at CB Keenan Lewis nu offentligt er i tvivl om han kan forsvare over sig selv at være en del af New Orleans Saints.

New Orleans Saints modtog Seahawks pro bowl center 28-årige Max Unger, som i sidste sæson spillede 6 kampe for Seahawks. Unger blev valgt af Seattle Seahawks i anden runde af draften i 2009, og er i hans 6-årige karriere valgt til pro bowl 2 gange (i 2012 og 2013).

Unger vil dermed blive Saints tredje center på blot 3 sæsoner. Det lader dermed ikke til at Saints vil give Jonathan Goodwin en ny kontrakt (Goodwin er UFA) og heller ikke mener at Tim Lelito kan klare opgaven.

Hvordan er din holdning til Graham handlen?

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest