Saints fritstiller Pierre Thomas

Skrevet af Ulrik Gorm

Skrevet af Ulrik Gorm

den 5. marts 2015

Pierre Thomas

New Orleans Saints har fritstillet runningback Pierre Thomas. Efter otte år med Saints er det slut for Thomas i black and gold, og den undervurderede runningback skal nu finde et nyt hold.

Thomas har været en utrolig vigtig brink i Saints screen spil.

Thomas scorede New Orleans Saints første touchdown i Super Bowl nogensinde, og han rangere som nummer 4 overall på Saints all-time rushing liste.

Hvis Mark Ingram ikke får en ny kontrakt og siger farvel under free agency (som starter på tirsdag), har New Orleans Saints blot Travaris Cadet og Khiry Robinson på rosteren.

Thomas samlede 3745 yards for Saints og scorede 28 touchdowns på jorden. I luften greb han bolde for 2608 yards og 12 touchdowns.

Fra Pierre Thomas twitter konto:

Få besked, når nye artikler udkommer

[jetpack_subscription_form show_subscribers_total="false" button_on_newline="false" submit_button_text="TILMELD" custom_font_size="16px" custom_border_radius="0" custom_border_weight="1" custom_button_width="25%" custom_padding="15" custom_spacing="10" submit_button_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color has-text-color has-white-color has-background has-black-background-color" email_field_classes="has-16-px-font-size has-black-border-color" show_only_email_and_button="true" success_message="WhoDat! Der er sendt en email for at bekræfte tilmeldelsen. Klik på 'Confirm Follow' for at gennemføre tilmeldingen. Geaux Saints!"]

3 Kommentarer

 1. kangaroo

  Altid kedeligt at miste en af “stjernerne fra Super Bowl” – men med salary-cap var det nok nødvendigt
  Jeg vil være ked af hvis han får super succes som Darren Sproles…..

  Svar
 2. Ulrik Gorm Jensen

  Jeg havde håbet på at han spillede sin karriere ud i New Orleans. Jeg kan så godt lide han løbe stil og den måde han altid fandt den sidste inch eller yard. Det var så fedt at se ham løbe screens. Det håber jeg Saints kan finde en måde at gøre lige så godt i 2015.

  Svar
 3. Zyan

  Pierre har været vigtig i mange år, men med hans løn og hans høje alder, for en RB, var det nok tid til at vejene skulle skilles – desværre!

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.