Saints henter veteran center

af | 3. juni 2014

New Orleans Saints er ifølge ESPNs Mike Triplett blevet enige med tidligere 49ers center Jonathan Goodwin om en kontrakt.

Goodwin spillede for Saints fra 2006 – 2010, og kom derefter til San Francisco. Her har han været starter de seneste tre sæsonener. 49ers syntes dog at ville gå med nogle yngre kræfter og re-signede ikke Goodwin.

Saints Sean Payton har tidligere sagt at han var tryg ved Tim Lelito som center, men har nu forstærket positionen med Goodwin. Goodwin er 35 år gammel og var i sin tid med Saintsen populær fyr i omklædningsrummet.

Saints har cuttet gaurd/center Mike Golic Jr. og linebacker Spencer Hadley.

Ud over Goodwin og Lelito har Saints også undraftede rookie Matthew Armstrong på rosteren.

Hvem er din kandidat til at være Saints startende center i uge 1 mod Atlanta Falcons?  

0 kommentarer

Læs mere …

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints henter flere spillere

New Orleans Saints har hentet tre nye spillere ind i dette års training camp. Det er tidligere Chicago Bears cornerback Prince Amukamara, cornerback KeiVarae Russell og guard J.R. Sweezy.

Saints Picks 2021

Saints Picks 2021

Så er NewOrleansSaints.dk klar med årets Saints Picks konkurrence. Igen i år har du mulighed for at samle lodder i picks konkurrencen sæsonen igennem. I år er gevinsten at købe for 60 Euro på NFLshop Europe ! Hvad går Saints Picks ud på? Picks går...

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest