KICK OFF 2024

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Saints’ og Colston’s veje skilles måske ikke

Skrevet af BoondockSaint

Skrevet af BoondockSaint

den 13. marts 2012

Det har indtil videre set ud som om, at Saints stod til at miste WR Marques Colston, når FA begynder i dag, tirsdag. Nu ser tingene dog pludselig lysere ud. ProFootballTalk rapporterer således, at Saints og Colston ifølge en league-source arbejder hårdt på en langsigtet kontrakt. Spørgsmålet er så, om de to parter kan nå til enighed i løbet af dagen.

Colston, som altså står til at komme på FA markedet, har i sine seks år i nfl 449 receptions for 6,240 yards og 48 touchdowns. Colston ble valgt helt nede i syvende runde af draften i 2006!

3 Kommentarer

 1. Stefan Vestergaard

  Dejligt, hvis Nicks og Colston bliver i NOLA, er min marts reddet !

  Svar
  • BoondockSaint

   Nicks kan du med 99% sikkerhed vinke farvel til. Manden kræver penge Saints ikke kan give ham. Hvis Saints og Colston når til enighed kan det måske være et lille plaster på såret :-).

 2. Stefan Vestergaard

  Men Saints har jo netop givet ham et tilbud, som han sagde var interessant, så lidt håb er der !

  – BTW, er kommet hjem at Colston bliver i Saints, en fem årig kontrakt som giver ham 40 millioner $, hvori de 20 millioner er garanteret. Thumbs up !

  Svar

Skriv en kommentar

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.