Saints’ og Colston’s veje skilles måske ikke

af | 13. marts 2012 | Free agency | 3 Kommentarer

Det har indtil videre set ud som om, at Saints stod til at miste WR Marques Colston, når FA begynder i dag, tirsdag. Nu ser tingene dog pludselig lysere ud. ProFootballTalk rapporterer således, at Saints og Colston ifølge en league-source arbejder hårdt på en langsigtet kontrakt. Spørgsmålet er så, om de to parter kan nå til enighed i løbet af dagen.

Colston, som altså står til at komme på FA markedet, har i sine seks år i nfl 449 receptions for 6,240 yards og 48 touchdowns. Colston ble valgt helt nede i syvende runde af draften i 2006!

3 Kommentarer

 1. Stefan Vestergaard

  Dejligt, hvis Nicks og Colston bliver i NOLA, er min marts reddet !

  0
  0
  • BoondockSaint

   Nicks kan du med 99% sikkerhed vinke farvel til. Manden kræver penge Saints ikke kan give ham. Hvis Saints og Colston når til enighed kan det måske være et lille plaster på såret :-).

   0
   0
 2. Stefan Vestergaard

  Men Saints har jo netop givet ham et tilbud, som han sagde var interessant, så lidt håb er der !

  – BTW, er kommet hjem at Colston bliver i Saints, en fem årig kontrakt som giver ham 40 millioner $, hvori de 20 millioner er garanteret. Thumbs up !

  0
  0

NYHEDSBREV

Gør som mange andre danske New Orleans Saints fans. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de vigtigeste nyheder leveret direkte i din mailbox.

WHODAT - Du er nu tilmeldt vores mailliste.

Pin It on Pinterest